Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
horor u moskvi

Horor u Rusiji: U stanu pronašli u lutke odjevene leševe 29 žena

mumificirana tijela, leševi, anatolij moskvin (1)
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
10.11.2011.
u 15:47

Anatolij Moskvin iskapao je tijela iz grobnica pa ih mumificirao i oblačio u odjeću.

Ruska policija pronašla je ovaj tjedan leševe 29 žena odjevenih u lutke u stanu 45-godišnjeg povjesničara, prenosi CNN. Bivšeg sveučilišnog profesora tereti se za skrnavljenje tijela i grobova.

Glasnogovornik ruskog ministarstva vanjskih poslova objasnio je da je cijela stvar počela prije dvije godine, no policija dugo nije mogla otkriti tko stoji iza ispražnjenih grobnica u Nižnjem Novgorodu. U početku su mislili da je riječ o nekoj ekstremističkoj organizaciji, no otkriće je bilo još šokantnije.

Mumificirana tijela žena, koje su poginule u dobi od 15 do 26 godina, pronađena su u jednom jedinom trosobnom stanu. Uz tijela ondje je bilo i drugih vrsta plijena s groblja poput fotografija i ploča, a pronađene su i upute za izradu lutki i karte lokalnih groblja.

Iako policija nije htjela otkriti identitet muškarca, državne RIA Novosti i lokalni mediji identificirali su ga kao Anatolija Moskvina, poznatog keltologa, autora brojnih knjiga i članaka. Kako piše Daily Mail, Moskvin je genijalac koji govori 13 jezika, a u cijeloj Rusiji posjetio je više od 750 groblja kako bi udovoljio svojim porivima.

Komentara 23

SI
singidunum
21:40 10.11.2011.

Odvratno, ali ih bar nije ubijao. Šta reći o onima koji su imali dečije logore i na živo parali trudnice i vadili plod iz stomaka. To je pravi horor. Ali o tome se ovde slabo piše, ko bi znao zašto?

SI
singidunum
02:10 11.11.2011.

silverback Kakav bre želudac? Pa nije žena pojela dete pa da ga vade iz želudca. Naravno da i Srbi govore želudac. E jesi elementarna neznalica, na nivou si predškolskog uzrasta. Idler3, e baš sam na srpske zločine mislio kada samm govorio o dečijim logorima, jedinstvene u svetu, nikad i nigde zabeležene osim na jednom mestu i kod jednog specifičnog naroda.

OB
-obrisani-
16:48 10.11.2011.

čudan hobi, a da skuplja marke ili salvete ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije