Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očevid u tijeku

Kod Zadra ubijen muškarac, tijelo pronađeno u moru: Uhićeni supružnici iz unutrašnjosti Hrvatske

Foto: Marko Dimic/PIXSELL
1/6
14.08.2021.
u 14:02

Širom pretragom mjesta događaja, oko 06.00 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronađeno je tijelo muške osobe

Noćas oko 01.00 sati policija je zaprimila dojavu o tučnjavi u moru u blizini svjetionika u Selinama.

Odmah po zaprimljenoj dojavi, policijski službenici su izašli na mjesto događaja gdje su zatečene dvije osobe, a prikupljenim obavijestima došlo se do saznanja da je u događaju sudjelovala još jedna osoba koja nije pronađena. U potragu za osobom, na kopnu i moru, uključili su se policijski službenici i Lučka kapetanija.

Širom pretragom mjesta događaja, oko 06.00 sati u moru, na udaljenosti od oko 800 metara od obale, pronađeno je tijelo muške osobe s ozljedama koje upućuju na nasilnu smrt.

- Prema dosadašnjim saznanjima riječ je o nasilnoj smrti. U službene prostorije policije dovedene su dvije osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem, nad kojima policijski službenici, u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Zadru, provode kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti i relevantne činjenice ovog događaja,  istaknula je glasnogovornica zadarske policije Ivana Grbin.

Sve tri osobe su, kako neslužbeno doznajemo, iz unutrašnjosti Hrvatske. Uhićeni su supružnici, a u kakvoj su vezi bili s ubijenim nije još poznato. Navodno je svemu kumovao alkohol.

Na mjestu događaja policijski službenici provode očevid. Tijelo muške osobe prevezeno je na Odjel patologije u Opću bolnicu Zadar, gdje će danas biti provedena obdukcija u cilju utvrđivanja uzroka smrti.

VIDEO Otac (46) i maloljetni sin ronili na Korčuli: On poginuo, dječak hitno prebačen u bolnicu

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
16:13 14.08.2021.

Doborodusni savjet starijih smekera, pocetnicima u birtiji/kaficu;. "Mali, kad pijes, pij u gu*icu a ne u glavu, popij, pojedi, pohe*i, ne treba ti nista vise u životu. Nemoj praviti svadju/belaja, pij da uzivaa, a ne da izgubis glavu. Pij stalnostalno ali pomalo, i ne dozvoli da vino, piva i rakija piju tebe umjesto ti njih....... Slusaj nas, mi smo becka skola, istureno odjeljenje caffe bar "ZAGORJE".................Pokoj vjecni poginulomu/ubijenomu i ne daj Bog nikome.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
16:18 14.08.2021.

Imena!

GO
GorenjeHiSense
01:50 15.08.2021.

Na Balkanu je sve moguce!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije