Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA

Hong Kong: Svinja se probudila i iznenadila mesara koji je pao na nož i poginuo

mesar, mesnica
Foto: Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
22.01.2023.
u 16:33

Policija i ured za rad u Hong Kongu pokrenuli istragu nakon što je mesar poginuo pokušavajući ubiti svinju

Policija Hong Konga izvijestila je kako je u petak poginuo 61-godišnji mesar dok je pokušavao zaklati svinju. Životinja se nenadano probudila iz nesvijesti, u kojoj je bila jer ju je ošamutio elektrošokerom, i srušila ga na tlo. Pri tome je zadobio ozljedu 40 centimetarskim nožem za sječenje mesa. Onesviještenog mesara je sa nožem u ruci i ranom na lijevom stopalu pronašao njegov kolega. Odvezen je u bolnicu i tamo proglašen mrtvim.

Prema pisanju CNN-a policija je započela istragu i uzrok smrti još mora biti potvrđen. Ured rada Hong Konga isto tako je izjavio kako će provesti istragu kako bi odredili točne uzroke nesreće, odredili čija je ona bila odgovornost i je li bilo kršenja propisa sigurnosti na radu te preporučili bolje mjere opreza.

>> VIDEO: Sud odlučio: Sanader zbog afera Planinska, Ina-MOL i Fimi media u zatvoru mora ukupno biti 18 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije