Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ UHIĆEN

Trenutak napada u Bruxellesu: Izvadio mesarski nož i nasrnuo na mladića, mrežama se širi i snimka

Belgian police officers keep guard after an attack in which a police officer was killed, in Brussels
Foto: CLEMENT ROSSIGNOL/REUTERS
1/2
20.01.2023.
u 10:08

Napadnuti mladić pretrpio je ozljede, no nije u životnoj opasnosti

Ovog utorka u jutarnjim satima na željezničkoj postaji u Bruxellesu napadnut je 17-godišnjak, a objavljene su i nepotvrđene snimke nadzornih kamera koje pokazuju zastrašujući trenutak napada. Belgijska policija je u međuvremenu uhitila 18-godišnjaka koji je napao drugog mladića nožem, a iz ureda javnog tužitelja navode kako se ''incident dogodio u kontekstu prijašnje svađe između dvojice mladića''.

Napadnuti mladić pretrpio je ozljede, no nije u životnoj opasnosti, prenosi Brussels Times.

Na snimci nadzornih kamera koja kruži društvenim mrežama, a čiji izvor još nije potvrđen, prikazana je scena kada je muškarac u crnoj jakni u jednom trenutku izvadio nož i nastrnuo na mladića. Napadnuti mladić u šoku se ustao te odmaknuo od napadača, a prolaznici koji su se u tom trenutku nalazili na postaji počeli su se udaljavati od cijele situacije. 

UPOZORENJE: SNIMKA JE UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA

''Muškarac je osumnjičen za napad s predumišljajem te premlaćivanje maloljetne osobe, što je rezultiralo kod oštećenog nesposobnost za rad, kao i nošenje oružja'', izvijestili su iz ureda javnog tužitelja, a napadač je trenutno u pritvoru.

>> VIDEO Na Google Street Viewu svatko može vidjeti vaš dom, no postoji način da ga 'zamutite'

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

GO
goran2hr
13:40 20.01.2023.

Koji čudnovati termini - "napad", "premlaćivanje"?! Prvo što je pokušao bilo je presjeći žrtvi vrat. Ako to nije pokušaj ubojstva, onda ne znam što je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije