Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hoće li Vučić dovršiti posao koji je, prije nego što je likvidiran, započeo njegov arhineprijatelj Đinđić?

05.03.2023. u 18:05

Vučić pokušava objasniti Srbima da je Kosovo de facto izgubljeno, ali i da on neće potpisati priznanje te države

Komentara 11

Avatar Adminjetrica
Adminjetrica
18:44 05.03.2023.

vučić je lagao, šokantno i potpuno neočekivano.

PA
Pahor
19:19 05.03.2023.

Da srbi znaju kada je, kako i sa kojom svrhom Kosovo " postalo kolijevka srpstva" umrli bi od sramote. No ne znaju povijest a vole mitove sto ih je skupo kostalo a tek ce ih skupo kostati. Ratovi koje susu zapoceli i redom gubili, stati ce kada zavrse u Srbiji

CR
Croatiadobola
18:59 05.03.2023.

Što prije urede odnose sa Kosovom prije će se situacija smiriti i život normalizirati. Treba otvoreno reći ljudima da je Kosovo izgubljeno i da se može pregovarati o uređenju života Srba na Kosovu u okviru sporazuma. Srbi će dobiti zajednicu Općina sa većinskom srpskim stanovništvom a sa Kosovom moraju urediti međudržavne odnose. Po meni Kosovo je izgubljeno 1999 a Vučić ima u rukama vruć krumpir kojeg mora ohladiti na temperaturu "za konzumaciju".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije