Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Starčević
Autor
Ivan Starčević

Hoće li u „Piramidi“ opet nastupati političari, protiv čega je davno bio Latin, ali ga se nije slušalo

04.09.2014. u 13:32

Dok se svi pitaju zašto je ukinut dobri stari Dnevnik 3, teletekst je jutros pun slova o tome što će se tobože novog gledati na Trećem i Četvrtom programu, dok je jedina novost egiptološki smjer u kreiranju programa: iskapanje repriza

Umjesto da za prvih petnaest dana rujna zaračuna samo pola pretplate, HRT već drugi dan na teletekstu najavljuje tobožnje novosti na sva svoja četiri programa. Bilo bi pošteno da za rujan građani plate samo pola pretplate, drugu polovicu neka HRT-u plati Sabor. Prilično je čudno da vlada, pardon: Hrvatska televizija, najavljuje „Piramidu“ koju je u pretpotopno doba vodio  bračni par Ogresta – Merlić i protiv čije je osnovne ideje, da političari nastupaju u zabavnim emisijama, bio još Denis Latin, ali ga se nije slušalo ni tada ni danas.  

Kao novost najavljeno je i emitiranje prastarih stranih i domaćih TV serija, što znači samo to da se što jeftinijim repriziranjem štedi na kvaliteti programa u uzaludnoj nadi da gledatelji to ne će primijetiti. 

Bilo bi pristojno od HRT-a da pretplatnicima položi račun o tome zašto je ukinut „Dnevnik 3“ koji je bio nova i uspješna emisija HRT-ova Informativnog medijskog servisa. O njegovu ukidanju priča se i piše već mjesecima, pa nije teško pogoditi da su odgovorni kućni analitičari došli do zaključka kako je troje urednika (Kovačića, Munižabu pogotovo, Šimurinu) teško kontrolirati. Jednostavnije je gajiti egiptološki smjer u kreiranju programa: iskapati reprize.

>> Čudna reakcija HRT-a na vijest o katastrofalnom stanju hrvatskog gospodarstva 

>> Hrvatska sutkinja postala najgora TV kritičarka na svijetu

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
13:56 04.09.2014.

ovog lipotana latina stavite u rubriku o poželjnim muškarcima..pljuc

MO
mojazemlja
14:21 04.09.2014.

Za Hrvatsku bez mina...i bez Latina.

Avatar gecdra
gecdra
14:20 04.09.2014.

To nije Latin nego Čiril.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije