Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. Andrija Hebrang u Sisku

Hebrang: Vratit ću vjerska obilježja na sva javna mjesta i službe

hebrang
Nikola Čutuk/PIXSELL
07.12.2009.
u 21:07

Istaknuo je kako neće pričati viceve o utemeljitelju hrvatske države nego će se pobrinuti da se u Zagrebu podigne spomenik prvom predsjedniku i utemeljitelju samostalne Hrvatske.

Hrvati i Hrvatska zaslužili su dostojanstven ulazak u Europsku zajednicu. Hrvatska zaslužuje predsjednika koji će dostojanstveno, s ponosom i desnom rukom na srcu slušati himnu svoje države, koji će vratiti dostojanstvo domovinskom ratu i hrvatskim braniteljima. Djeca u školi ne uče o Domovinskom ratu, ja ću to promijeniti, Domovinski rat će se vratiti u udžbenike.

To je među ostalim rekao večeras u Sisku, kandidat HDZ za hrvatskog predsjednika dr. Andrija Hebrang. Istaknuo je kako neće pričati viceve o utemeljitelju hrvatske države nego će se pobrinuti da se u Zagrebu podigne spomenik prvom predsjedniku i utemeljitelju samostalne Hrvatske.

Surađivat ću, a ne svađati se s Crkvom, poštivat ću je i tražiti da svećenici ne samo da smiju nego im je i dužnost da govore o aktualnim zbivanjma, a obilježja će biti na svim javnim mjestima,istaknuo je dr. Hebrang. Založio se da svi dužnosnici dokažu porijeklo imovine, a ne samo imovinske kartice. Govoreći o sebi kazao je kako je dragovoljac Domovinskog rata od prvog do posoljednjeg dana, da je obnašao dužnost ministra zdravstva, te da je pričuvni general.

Komentara 118

OB
-obrisani-
21:48 07.12.2009.

Hoće li hebrang vratiti sve šta je opljaćkano u hrvatskoj,od svih ovih kandidata mogu samo reći jao se nama!

SI
sinkić
22:27 07.12.2009.

andrija, već će popovi sa oltara navijat za tebe

PU
pula655
21:43 07.12.2009.

čekaj,,, ta će on to vratit?? a šta ih je neko možda micao? (mislim na križeve) jedino ako nam ne vrati su svastike....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije