Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mijenja ploču

Hebrang: Ništa ne znam o blindiranom BMW-u

Bembura
Petar Glebov/24sata
26.11.2010.
u 15:01

Dodao je kako je u stranci čuo da je razlika za gubitak vrijednosti automobila plaćena iz stranačke blagajne, no druge detalje ne zna. Prije je tvrdio da troškova nije bilo zbog akcije staro za novo

Predsjednik Kluba HDZ-a Andrija Hebrang poručio je kako on ništa ne zna o blindiranom BMW-u kupljenom za bivšeg premijera Ivu Sanadera. Ne zna niti kojim je novcem taj automobil plaćen niti o kojem se iznosu uopće radi. Sporni automobil nikada, kaže, nije ni vidio.

- Novi auto potpuno sliči starom, a ja sam iz novina doznao da se radi o novom. Nisam ni znao da je novi kupljen - poručio je Hebrang. Dodao je kako je u stranci čuo da je razlika za gubitak vrijednosti automobila plaćena iz stranačke blagajne, no druge detalje ne zna.

Ovom izjavom Hebrang je zapravo "promijenio ploču" jer je nakon kupnje automobila govorio kako nije bilo troškova jer se radilo o akciji staro za novo. Je li tada bio u zabludi?

- Oni koji su to radili drže u zabludi ne samo mene, nego i Hrvatsku. Nadam se da će zabluda brzo isplivati na površinu. Ti koji su to radili, nisu u mojoj stranci-  poručio je Hebrang očito aludirajući na bivšeg šefa.

 

Komentara 119

FI
fiberglas
16:58 26.11.2010.

Andro...majstore jel´ sada lažeš kao pseto ili samo govoriš neistinu?

FI
fila
19:02 26.11.2010.

daj čovječe odlući se već jednom......... ili si senilan pa neznaš kaj si jučer reko....halo

MB
mr_brown
15:52 26.11.2010.

u cara trojana kozje uši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije