Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbacuju povezanost

HDZ se oglasio u povodu incidenta u Bukovlju: Oštro osuđujemo svaki vandalizam

Načelniku Bukovlja Davoru Petriku probušili gume i obiteljsku kuću išarali sprejom
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/13
28.05.2021.
u 16:55

U svim svojim predizbornim kampanjama, a tako i u ovoj ne služimo se prljavim trikovima, poručuju

U povodu jutrošnjeg incidenta u Bukovlju, kada su načelniku općine Bukovlje Davoru Petriku (SDP) nepoznati počinitelji probušili gume na automobilu, a obiteljsku kuću išarali sprejom, ostavivši natpis – "Šokac-komunjara", Općinski odbor HDZ-a Bukovlje oglasio se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Općine Bukovlje oštro osuđuje vandalizam koji se jutros dogodio na kući roditelja te na osobnom automobilu Davora Petrika, kandidata SDP-a, HNS i HSS-a u ovim lokalnim izborima. Očekujemo da će policija u potpunosti razjasniti okolnosti ovog prekršaja i pronaći počinitelja.

U svim svojim predizbornim kampanjama, a tako i u ovoj ne služimo se prljavim trikovima i jasno odbacujemo bilo kakvu povezanost s ovim prekršajem.

Ljudski se suosjećamo se s gospodinom Petrikom i njegovom obitelji zbog nemilog događaja. Ukoliko kako možemo pomoći, stojimo svim službama na raspolaganju.

Dodajemo, u prvom je krugu lokalnih izbora koalicijska lista HDZ-a i HSP-a pobijedila sa 45,10% glasova birača Općine Bukovlje, a naš kandidat za načelnika i nositelj liste Igor Đaković ostvario je najbolji rezultat (46,61% glasova). Svoju kampanju vodili smo i završit ćemo u afirmativnom pobjedničkom smjeru.

Vjerujemo da je našoj Općini potrebna pozitivna promjena. Sigurni smo da ćemo zajedno sa svim stanovnicima Općine Bukovlje, nastaviti graditi bolji život za sve", OO HDZ-a Općine Bukovlje.

Ključne riječi

Komentara 2

BL
blekpanther
00:05 29.05.2021.

Tako je pobro kad imaš ženu mjesečarku!

VI
vidum
21:02 28.05.2021.

Najvažnije je da HDZ i HDZ-ovci nemaju veze s ovim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije