Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACILI TOČKU DNEVNOG REDA

HDZ-ovi vijećnici otkazali poslušnost Alojzu Tomaševiću?

Alojz Tomašević
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
07.03.2018.
u 09:14

Tomašević je početkom godine izbačen iz HDZ-a nakon jednoglasne odluke Visokog časnog suda HDZ-a.

Na jučerašnjoj 4. sjednici Županijske Skupštine Požeško-slavonske županije nalazilo se 20 točaka, a prva je bila županovo Polugodišnje izvješće o radu za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca prošle godine.

Vijećnici iz redova HDZ-a nisu prihvatili prvu točku dnevnog reda i tako poslali poruku bivšem stranačkom kolegi Alojzu Tomaševiću, piše portal Požega.eu.

HDZ-ovi vijećnici prihvatili su sve druge točke dnevnog reda.

Vladajuća stranka odlučila je iz svojih redova izbaciti Alojza Tomaševića zbog optužbi da tuče svoju ženu. Njegova supruga na koncu je povukla tužbu, no DORH je podignuo optužnicu protiv njega.

- Okrivljeniku se stavlja na teret da je od listopada 2015. godine do 2. listopada 2017. u obiteljskoj kući, u nakani da omalovaži svoju suprugu, učestalo joj govorio pogrdne riječi prijeteći joj pritom različitim zlom istovremeno ju rukama hvatao za vrat i pljuskao čime je kod oštećenice izazvao osjećaj straha i ugroženosti te povredu dostojanstva. Tereti ga se i da ju je 2. listopada 2017., u nakani da ju tjelesno ozljedi, udarao rukama po glavi, hvatajući ju za vrat i nadlaktice te rukama i nogom snažno odgurnuo pri čemu je oštećenica zadobila tjelesnu ozljedu - stajalo je u optužnici.

Tomašević je početkom godine izbačen iz HDZ-a nakon jednoglasne odluke Visokog časnog suda HDZ-a.

Alojz Tomašević
1/7

Komentara 33

KL
klokun
09:42 07.03.2018.

Nije problem u HDZ-i Timašević nego oni koji su privatizirali stranku. Sve će se vidjeti na izborima. Treba otkazati poslušnost vodstvu stranke i ici na stranačke izbore.

GU
Gustirna
11:55 07.03.2018.

Udbaski vjecnici se to ne usude napraviti lalovcu...

DA
darwil
10:47 07.03.2018.

Lojzek aj kaj si ti mislil, pa dali su vritnjak gđi Kosor,Sanaderu,Karamrleu a kak nebi tebi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije