Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODGOVORIO NA PROZIVKE

HDZ-ov kandidat koji je zahvalio na grobnoj naknadi: 'Cilj je bio pokazati u što smo ulagali novac'

Foto: Privatna arhiva
1/3
18.03.2021.
u 19:30

Predsjednik gradskog SDP-a Miroslav Marković njegov potez nazvao je morbidnim

Ne čudi me reakcija šefa varaždinskoga SDP-a. Nakon dva mandata koje su proveli na vlasti u Gradu i Županiji nisu napravili apsolutno ništa. Trebala mi je godina dana da nakon njih konsolidiram tvrtku i krenem s ulaganjima. Cilj je navedenog letka bio transparentno navesti u što smo ulagali novac naših sugrađana i u što planiramo ulagati u ovoj godini. SDP je tolerantan i transparentan samo kada njima odgovara i to samo na riječima. Poduzeće Parkovi 48 posto prihoda ostvaruje na tržištu. Naše reference su Park hotel Rovinj, Adris, trenutno zgrada Infobipa u Zagrebu i mnogi drugi - kaže mr. sc. Alen Runac, direktor varaždinske komunalne tvrtke Parkovi i kandidat HDZ-a za gradonačelnika, kojeg smo zamolili za komentar optužbi koje je na njegov račun iznio predsjednik gradskog SDP-a Miroslav Marković vezano uz letak koji su građani dobili zajedno s računima za grobnu naknadu.

Marković to smatra morbidnim potezom.

Podsjetimo, na letku je fotografija mr. Runca i zahvala građanima na tome što redovito plaćaju grobnu naknadu. Runac nam je poslao i drugu stranu letka na kojoj su nabrojane obavljene investicije i planovi za naredno razdoblje. 

Foto: Ivica Beti

Ključne riječi

Komentara 1

OB
Oblivion
04:56 19.03.2021.

Eto vidite sa kakvim intelektualnim kapacitetima raspolažemo u VŽ, od kopypaste isusa, gazimira i sad ovoga intelektualca mada realno gledajući stvarno na vidim protu kandidata vrijednog spomena, ali nema problema, neće još dugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije