Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VEĆ SU JEDNOM PREVARILI HRVATE'

HDZ o Lalovčevoj izjavi: 'Glas za Domovinski pokret ili Most je glas za SDP'

Zagreb: Predstavljanje kandidata i kandidatkinja koalicije Rijeke pravde iz II. izborne jedinice
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
14.04.2024.
u 18:53

"Srušili su gđu Kolindu Grabar Kitarović & pomogli SDP-u da njihov kandidat dospije na Pantovčak. Sada to pokušavaju ponovno učiniti", stoji u objavi

HDZ je na svom Facebook profilu objavio komentar na izjavu Borisa Lalovca koji je rekao da bi opet prihvatio položaj ministra financija ako Milanović bude premijer, a objasnio je kako mu Domovinski pokret ne bi smetao u Vladi. Kako stoji u objavi, HDZ smatra da je samo potvrdio ono što se "već dobro zna - da je glas za Most ili Domovinski pokret u biti glas za SDP".

Uz fotografiju članka intervjua s Lalovca, stoji:  "Vodeći #SDP kandidat konstatirao je da prihvaća #VladaRH u kojoj bi Bulj bio ministar unutarnjih poslova, a Kolakušić pravosuđa. Samo je potvrdio ono što se u 🇭🇷 javnosti ionako često ističe - da je glas za #MOST i/ili #DP glas za SDP. Za partiju i Zorana “Lex Perković” Milanovića."

"Vodstva Grmojine i Penavine stranke na istom su zadatku - uzeti glasove na desnici kako bi na vlast doveli ljevicu. Jednom su već prevarili Hrvate - srušili su gđu Kolindu Grabar Kitarović & pomogli SDP-u da njihov kandidat dospije na Pantovčak. Sada to pokušavaju ponovno učiniti, ljevici opet omogućiti pobjedu. Na sreću, ovaj put to neće uspjeti", poručili su iz HDZ-a u objavi. 

POVEZANI ČLANCI:

 

VIDEO Pogledajte kako Milanović provodi vikend: Penjao se na Klek

Ključne riječi

Komentara 3

ŠS
Štap sa glavom
08:32 15.04.2024.

I sada pljuju po AP zbog onog što je rekao za njih.

Avatar JEDNONOGIBRAVAR
JEDNONOGIBRAVAR
22:23 14.04.2024.

Sve je rekao kako ....

HA
Haha
19:15 14.04.2024.

A što je i ziva istina. DP bi samo pomogao ljevici da dobije izbore. Niti oni, niti Most ne mogu pobijediti, a s kim bi koalirali?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije