Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reagirao i HDZ

HDZ: Mi smo za referendum, ali nismo mogli prešutjeti greške

jarnjak
Žarko Bašić/Pixsell
03.09.2010.
u 16:06

Podsjetio je da je cijela Kukuriku koalicija bila protiv rebalansa te samim time, smatra Jarnjak, rekla ne referendumu.

Nakon današnjih izjava oporbenjaka na temu referenduma oglasio se i HDZ.

- HDZ je za referendum i to govorimo stalno. Dokaz za to je što smo i kroz rebalans proračuna osigurali 170 milijuna kuna namijenjenih upravo za održavanje referenduma, a bez penez nema ni referenduma - istaknuo je Ivan Jarnjak, potpredsjednik HDZ-a.

Podsjetio je da je cijela Kukuriku koalicija bila protiv rebalansa te samim time, smatra Jarnjak, rekla ne referendumu.

Tvrdi i da oporbenjaci nisu pokazali vjerodostojnost time što se danas nisu ni u jednoj rečenici izjasnili ni za niti protiv referenduma. Međutim, iako kažu da su od početka bili za referendum, HDZ-ovci tvrde da se Vlada neće izjasniti o tome hoće li se referendum održati ili ne jer je to u nadležnosti Sabora.

- HDZ neće zakone primjenjivati selektivno. Nakon što su ministarstva utvrdila određene nezakonitosti koje mi nismo prešutjeli, sada je na Odboru za Ustav da razmotri sve te primjedbe i donese odluku o kojoj će se glasovati u Saboru - rekao je Branko Bačić, tajnik stranke.

Komentara 70

TE
tetrijebzg
19:35 03.09.2010.

mrzim KRADEZE volim Hrvatsku

SC
scary
21:45 03.09.2010.

@ Drug Stari tek sad kad vidim ovo što si napisao: \"Vlada povukla prijedlog izmjena Zakona o radu - referendum je sada nepotreban! ...sta cemo sad sa tih 170 milijuna kuna viska ? :)\" shvaćam da je taj prijedlog izmjenaena ZORa povučen još dok su se potpisi za referendum skupljali. :))

OB
-obrisani-
16:18 03.09.2010.

partijaš jarnjak je veliki pobornik \"istine\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije