Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kampanja

HDZ: Granić i Kovačić neće biti ni blizu Kolindi

Kolinda Grabar Kitarović
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/2
27.06.2014.
u 19:07

Kolinda Grabar-Kitarović kandidatkinja je HDZ-a, a ta dvojica gospode nisu ni blizu stranke niti će to biti, kazao je Milijan Brkić

Kolinda Grabar-Kitarović, kandidatkinja HDZ-a, na izborima za predsjednika RH još nije, kako bi rekao aktualni predsjednik, "pustila (puni) ton", no već se oko nje dobro "praši" i spletkari. Kandidatura u javnosti već popularne Grabar-Kitarović predstavlja i potencijalno vrijedan posao za konzultantske i PR tvrtke. Mnogi se nude kako bi "preuzeli" brigu o političkoj karijeri i predizbornoj kampanji HDZ-ove kandidatkinje.

U vrhu HDZ-a, kažu, odlučili su reagirati i zaustaviti spletke jer se u javnosti pojavila informacija o "bliskim suradnicima Grabar-Kitarović" te da će njezinu kampanju preuzeti stručnjaci izvan HDZ-a, pa i neki američki. Navodi se da je ona odabrala šefa izborne kampanje, glasnogovornika i savjetnike, a spominju se dr. Mate Granić, bivši ministar vanjskih poslova iz devedesetih, te Miro Kovačić, čije se ime spominjalo i na suđenju za Fimi mediju kao bivšeg suradnika glasnogovornika Ratka Mačeka.

No, spekulacije s ovim imenima odlučno demantira glavni tajnik stranke Milijan Brkić, koji je o navodnu Granićevu i Kovačičevu angažmanu za Večernji list jasno i resko rekao: – Gospođa Kolinda kandidatkinja je HDZ-a, a ta dvojica gospode nisu ni blizu HDZ-a, a neće to biti ni ubuduće niti ćemo ih angažirati na bilo kojim izborima. Osim toga HDZ ima svoj izborni stožer, glasnogovornicu i PR tim, koji su se dokazali na četirima uzastopnim i na pobjedničkim izborima... Isto će tako odraditi i kampanju za gospođu Kolindu Grabar-Kitarović, a sve što njoj bude potrebno u kampanji, naći će se ovdje, u stranci – završava Brkić.

Glavni tajnik stranke Brkić rijetko istupa, a nije ga u "operativi" bilo oko dva mjeseca s obzirom na to da je prošao rizičnu operaciju vratnih kralježaka. S oporavkom se požurio, očito, i zbog spekulacija vezanih za kampanju Kolinde Grabar-Kitarović.

>>Josipovićeva izjava o Kolindi nije seksistička nego kriptoteološka

>>Josipoviću potpora pada, a Grabar Kitarović ima sve veću podršku

Komentara 59

Avatar northkoreatimes
northkoreatimes
19:43 27.06.2014.

Kakav Granić, počela su podmetanja, do kraja kampanje ćemo čuti puno toga neistinitog o Kolindi ! Ali stare udbaške metode usavršene po Dejanu Joviću neće proći, to je valjda svima jasno!

HE
hercegovačkiponos
19:46 27.06.2014.

Mate Granić. Je li to onaj koji je pljuvao po dr. Franji Tuđmanu nakon njegove smrti, a u svojoj predsjedničkoj kampanji, a do smrti mu se uvlačio, a ustvari radio mu sve iza leđa. Je li to onaj isti Mate Granić, koji je "pokopao" Herceg-Bosnu i Hrvatse u BiH (zajedno sa Joškom Parom) i time utro put kasnijem demoniziranju Hrvata iz BiH, koje je zdušno nastavio i zapečatio Stipe Mesić.

Avatar navijač
navijač
21:14 27.06.2014.

Kolinda sigurno pobjeđuje ovog pokvarenjaka i partizančinu napit ću se od sreće kad ga se riješimo sramota da nas u svijetu predstavljaju ljudi poput Josipovića !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije