Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
06.01.2018. u 11:44

Naoružan špurtilom i ostima jedan savudrijski ribar oprezno se otisnuo na pučinu. Za sada je bojišnica stabilna. Žrtava nema. Admiral Lošo u tajnom stožeru koordinira akciju....

SUBOTA, 30.12.

Konačno rat sa Slovenijom! Ultimatumi su istekli, Hrvatska je krenula u napad. Za početak stidljivo.

Naoružan špurtilom i ostima jedan savudrijski ribar oprezno se otisnuo na pučinu. Za sada je bojišnica stabilna. Žrtava nema. Admiral Lošo u tajnom stožeru koordinira akciju. Lokacija Jožka Jorasa, zapovjednika Združenih slovenskih snaga, također je nepoznata. Hrvatske snage, preobučene u skijaše, njih više od 200 000, sprema se na desant. Pazite Slovenci, u njihovim loncima nisu sarme...

NEDJELJA, 31.12.

Zagrepčani u skloništima! Uzbuna u cijelom gradu! Vriska djece, plač majki, uzvici očeva... sve je kao 91.! Detonacije se čuju diljem metropole svih Hrvata, nebo je osvijetljeno kao usred dana. Novinari javljaju da je slično u Osijeku, Rijeci, Splitu... Počela je slovenska agresija, koordiniranom akcijom duboko u dubini svete hrvatske grude. Ne, to ipak nije slovenski napad, to hrvatska mladež ispaljuje svoj petardno-raketni arsenal, povodom Nove godine. Sretna nam ratna 2018.!

PONEDJELJAK, 1.1.

Volimo se rugati turistima avanturistima. Najdraži su nam oni koji iz Makarske zaplivaju prema obližnjem Braču ili iz Karlobaga krenu u japankama istraživati Velebit. Nešto slično godinama na prvi dan u novoj godini rade brojni umirovljenici diljem Lijepe naše, koji organiziraju kupanje u moru ili rijeci. Ove godine, kupanje u jugom razjarenom moru na riječkim Pećinama završava tragično. Dva kupača su se utopila. Tužan početak 2018.

UTORAK, 2.1.

Stari hrvatski običaj peglanja već ispeglanih kartica, ponovljen je i ovih božićnih blagdana. Da, opet smo milijarde kuna ostavili na blagajnama. Građani su u minusu, ali ispunjenog srca, jer nam javljaju da nam je država u plusu! O kako su se grdno prevarili svi koji su otišli na rad u inozemstvo. Sigurno sada lupaju glavom o zid i gorke suze liju. HDZ ispunjava obećanja. Davno su nam obećali blagostanje plus Europu i sada imamo oboje. Sada kada znamo da smo u plusu, nekako nam i minus lakše pada.

SRIJEDA, 3.1.

Hrvati vole 3. siječanj. Ivica je tog dana došao na vlast, Ćaća se 3. siječnja poželio vratiti u politiku, a njegov nasljednik Tomica, danas nas je obradovao najavom svog povratka! Tomice, nisi fer! Plenki nas je taman izvukao iz minusa, baš nam je krenulo, a ti se želiš vratiti i sve mu pokvariti. Dok čekamo Tomicu i digitalizaciju s bojišnice loše vijesti. Nema ranjenih, nema mrtvih, pa je to pukovnik Tromblon odlučio požuriti. Dao je ultimatum Plenkiju od tri dana da osvoji Sloveniju.

ČETVRTAK, 4.1.

Teški dani za Plenkija. Tromblon prijeti napadom moćne armade od 100 brodica. Kurz i Orban poručuju Slovencima da niti ne pomišljaju bježati prema njima, jer oni izbjeglice ne primaju. Strašna južina ubire danak i u HDZ-u. Napad na Plenkija iznutra! Knez Like i Krbave, popularni Dado, diže bunu i abdicira s časne dužnosti! Za njim odstupaju svi lokalni prinčevi i princeze, a sve zbog jednog od najsimpatičnijih uhljebničkih mjesta u Hrvata, ravnatelja Plitvica. Tko će osvojiti bankomat na Plitvicama?

PETAK, 5.1.

Iako je najavio mogućnost da će za HDZ s 10 000 ljudi marširati na Velebit, Dado Milinović danas je ipak obuo cipele i otišao na rukoljub kod Plenkija. Tamo je pretrpio drugarske kritike, složio se da je interes Hrvatske demokratske zajednice iznad interesa pojedinca i vratio se kući. Plenki je primio i požeškog kneza Tomaševića, kojega supruga često nervira. Dobio je očinski savjet da se pomiri sa sudbinom, kada već ne može sa suprugom. Tromblon nije došao. On je na položaju. Ultimatum curi...

Pogledajte galeriju: Stanje u lučici Savudrija na dan kada je Slovenija objavila primjenu arbitraže:

Andrej Plenković i Zdravko Marić
1/18

Komentara 4

NO
Norway
18:23 06.01.2018.

Možeš se kod Pupavca javit za nagradu u novinarstvu toliko si zabavan i duhovit

DU
Deleted user
13:53 06.01.2018.

što radi todorić na slici? o kakvom plusu je riječ?

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
16:24 06.01.2018.

Bolek i Lolek koje biraju deb...li!!! SDP nije nimalo bolji!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije