Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hamasovci napali zbog slobode za kojom žude, a ne mogu je imati

13.10.2023. u 09:30

Žudnju za modernim, i sram zbog nje, osjećaju mnogi u Europi, i to moramo znati jer ćemo se iznenaditi kad opet bukne nasilje

Komentara 21

CH
chemica
10:43 13.10.2023.

Tako su i nacisti bili borci za slobodu.

Avatar Marko
Marko
10:37 13.10.2023.

Ne mogu ni ja više biti mlad,pa ne napadam nikoga.A mogao bih...

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
11:04 13.10.2023.

Hamas je terorizam i opasnost.To nisu borci za slobodu a svi koji ih podržavaju to je kao da sa šejtanom imaju dogovor. Iza njih stoji Iran i Rusija te moramo biti svjesni da ovaj sukob odjednom ( Kosovo pa Izrael ) u isto vrijeme nije slučajan.Cilj je nova migrantska kriza za novi pokušaj destabilizacije Europu jer Rusima na bojištu ne ide baš najbolje. Moramo biti svjesni da nije slučajno oštećen plinovod Balticconnector između Estonije i Finske.Nisu Rusi slučajno u Siriji koa i pomorska ruta između Irana i Rusije koja ima sve više teretnog prometa, uključujući i navodne transfere oružja iz Teherana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije