Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezadovoljan

Hakirao stranicu Rubelj grilla: Donesite mi ćevape, a ne čvarke!

rubelj grill
VL
04.10.2011.
u 12:01

U Rubelju smatraju da je riječ o zafrkanciji nekih klinaca, a ne o ozbiljnom napadu

Nepoznati počinitelj hakirao je u ponedjeljak stranicu poznate zagrebačke pečenjarnice Rubelj grill. Svi koji su željeli naručiti svoju omiljenu porciju ćevapa i provjeriti što je novo na meniju nemalo su se iznenadili kada su umjesto web-stranice Rubelj grilla ugledali natpis "Detox –  Sljedeći put mi umjesto čvaraka pošaljite ćevape s lukom. Poz mojoj lijenoj ekipi iz ljuske."

Za komentar smo zamolili i odgovorne u Rubelj grillu, a tamo nam je gospodin Robert rekao da upravo izrađuju nove stranice koje će biti aktivirane danas ili sutra.

– Razmišljali smo da pokušamo pronaći počinitelja, ali smo od toga odustali jer bi nam to prouzročilo više poteškoća i muke nego koristi. Mislim da je tu riječ o zafrkanciji nekih klinaca, a ne o ozbiljnom napadu na našu internetsku stranicu – rekao je Robert  za Večernji list dodajući da ovaj slučaj neće naštetiti ugledu i poslovanju poznate zagrebačke pečenjarnice.

Iz Rubelja poručuju da će nova stranica biti sigurnija i zaštićenija od ove koja je hakirana pa se slični slučajevi u budućnosti neće ponavljati.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar dragopilsel
dragopilsel
12:35 04.10.2011.

To nije šala. Rubeljovi su čevapi očajni. Naravno, u Zagrebu ne možete dobiti čevape kao one, najbolje na svijetu, iz Prizrena na Kosovu, ali ako želite pojesti dobre čevape u velikom luku zaobiđite Rubelj i odite u Antin Gaj iza tržnice u Branimirovoj. Fakat su dobri.

Avatar oprosnica-za-kriminalce
oprosnica-za-kriminalce
12:39 04.10.2011.

04.10.2011. u 12:35h dragopilsel je napisao/la: To nije šala. Rubeljovi su čevapi očajni. Naravno, u Zagrebu ne možete dobiti čevape kao one, najbolje na svijetu, iz Prizrena na Kosovu, ali ako želite pojesti dobre čevape u velikom luku zaobiđite Rubelj i odite u Antin Gaj iza tržnice u Branimirovoj. Fakat su dobri. ############################################# Potpis.

Avatar Luring
Luring
23:37 13.07.2014.

cevapi su umjetnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije