Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hadezeovci uhićeni, HSS-u vlast u Podravki na 48 sati

Darko Marinac
Patrik Macek
21.10.2009.
u 13:49

- NO im je dao ovlaštenje za operativno upravljanje kompanijom u sljedećih 48 sati, dok su za sve druge odluke dužni prethodno zatražiti odobrenje NO-a - odaslano je priopćenje nakon sjednice.

Nakon uhićenja HDZ-ovih članova Podravkine uprave Zdravka Šestaka, Josipa Pavlovića i Saše Romca, večeras je održana izvanredna sjednica Nadzornog odbora, na kojoj su neuhićeni HSS-ovi članovi uprave Miroslav Vitković i Marin Pucar dobili mandat da 48 sati upravljaju koprivničkom kompanijom.

>>Afera Podravka: Marinac i Šestak uhićeni, Mršića nije briga za njih

>>Mršić: Briga mi je Podravka, a ne oni uhvaćeni s prstima u pekmezu

>>Skupina menadžera skovala tajni plan za preuzimanje Podravke

>>Afera Podravka: Polančeca se pitalo za sve

>>Večernji razotkriva pozadinu afere SMS: Pljačka, a ne kredit!

- NO dao im je ovlaštenje za operativno upravljanje kompanijom u sljedećih 48 sati, dok su za sve druge odluke dužni prethodno zatražiti odobrenje NO-a - odaslano je priopćenje nakon sjednice koja je završila oko 21 sat.

Sljedeća sjednica sazvana je za petak u 17 sati u Koprivnici, kada bi se trebalo znati jesu li uhićeni članovi uprave zadržani u pritvoru. O tome će ovisiti i odluke NO-a, koji je trenutačno u pat-poziciji i ne zna što učiniti.

Ključne riječi

Komentara 9

MA
magic1960
15:31 21.10.2009.

Osim ministrove krivnje, koja je očigledna jer on MORA znati što se događa, ovdje fali i dalje prezime VEDRIŠ na popisu. Malo ga se spominje pa malo ne. Tko to koga štiti ?

OB
-obrisani-
21:41 21.10.2009.

čujem da cijene nekretnina u bosni skaču u nebo,navodno se očekuje invazija investitora iz hrvatske

PI
Pippo9
14:41 21.10.2009.

dolaskom ljube jurčića uvjeren sam da stvari idu na bolje..vlada je jos jedanput dokazala kako nije vazno politicko opredjenje nego sposobnost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije