Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prisavski noviteti

Hloverka Novak Srzić: Vraćam se na HTV. Uskoro!

22.12.2009., Zagreb - Zavrsno suceljavanje predsjednickih kandidata za predsjednika republike Hrvatske na hrvatskoj televiziji. Hloverka Novak Srzic . Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/3
04.09.2016.
u 00:10

U novoj jesenskoj shemi HTV-a emisije vodit će i Željka Ogresta, Romano Bolković, Željko Pervan i Tihomir Dujmović.

Unatoč svim mukama i problemima, a najviše kritikama, HRT je mnogima i dalje mjesto na kojem, iz različitih razloga i interesa, žele raditi. Ne čudi stoga da se i nakon odlazaka mnogi tamo nastoje pod svaku cijenu i vratiti.

Unosan natječaj

A da to nekima i uspijeva ili će uspjeti, čak i višekratno, svjedoče i najnovije neslužbene informacije vezane uz početak nove jesenske sheme HTV-a. Jedna od njih odnosi se na Hloverku Novak Srzić kojoj je, podsjećamo, bivši šef HRT-a Goran Radman dao otkaz istodobno kada i Elizabeti Gojan. 

Naime, početkom kolovoza HRT je raspisao natječaj za nekoliko novinarskih mjesta (i plaću oko 5000 kuna) te jedno mjesto urednika-mentora (s plaćom, navodno, 16.000 kuna), a sad se može čuti da je to uredničko-mentorsko mjesto rezervirano za povratak Hloverke Novak Srzić. Kako na HRT-u nismo mogli dobiti neku precizniju informaciju, samu H. Novak Srzić upitali smo je li točno da se javila na taj natječaj.

– Ne, nisam se javila na taj natječaj – uzvratila je kratko. Znači, ne vraćate se na HTV, dodatno smo priupitali, na što je odgovorila:

– Vraćam se, ali ne sad. Uskoro.

Kako nas je zanimalo je li to riječ o nagodbi, zbog tužbe koju je podigla nakon otkaza, Hloverka Novak Srzić samo je uzvratila da nije riječ o nagodbi s HRT-om, nego o presudi koju očekuje, a koja bi je opet trebala vratiti na HTV.

Vanjski angažmani

A dok se to i, ako se to dogodi, na ekranu HTV-a pojavit će neki drugi. Tako ćemo ponedjeljkom u 20 sati opet moći gledati Željku Ogrestu u novom talk showu “Dva : jedan u gostima”. A utorkom nakon “ozbiljnog” Dnevnika slijedi humoristični “Dnevnik” Željka Pervana.

Eto na HTV-u i Romana Bolkovića koji će također voditi novi talk show, a na ekran se vraća i Press klub koji će odsad voditi Tihomir Dujmović. Sve su to, kažu, “vanjski” angažmani. 

>> HRT dobio presudu protiv Novak Srzić, HNIP i HND osuđuju otkaz zbog 'verbalnog delikta'

Komentara 5

KI
killthesnake
16:45 04.09.2016.

Pošto mi je Večernji obrisao komentar (navodno) da ponovim , 16000 kuna nije iznos za djelatnika javne televizije koja je u dugovima , neka rade za Hrvatski minimalac , ukinite pretplatu pa joj dajte i 50.000 ako imate !

UN
una1
15:17 04.09.2016.

Zna se,čudo da već niste se i vratili:- ))

MI
mihovilosjecka
19:13 04.09.2016.

dobra vijest,ciao jednoumlje gorana radmana i sase lekovica udruzenih jugosferskih medijskih snaga. senjska bura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije