Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grmoja:

Još uvijek čekamo odgovor SDP-a

Grmoja najavljuje sastanak oporbe
Foto: Patrik Maček/ PIXSELL
27.02.2018.
u 12:11

Dodao je međutim kako će se, neovisno o odluci SDP-a, sastanak oporbe u Saboru u srijedu svakako održati

Most još uvijek čeka odgovor SDP-a na poziv koji je Klub zastupnika te stranke u ponedjeljak uputio oporbenim strankama za sutrašnji sastanak u Hrvatskom saboru na temu pokretanja opoziva potpredsjednice Vlade Martine Dalić zbog slučaja Agrokor, doznaje se u utorak iz te stranke. "Iz većine oporbenih stranaka stigao je pozitivan odgovor na naš poziv, no još uvijek čekamo odgovor SDP-a", kazao je Hini politički tajnik Mosta Nikola Grmoja.

Dodao je međutim kako će se, neovisno o odluci SDP-a, sastanak oporbe u Saboru u srijedu svakako održati. "Svi su pozvani, vidjet ćemo tko će se odazvati. Dosad je dolazak potvrdio veliki dio oporbe: GLAS, HSS, Nezavisni za Hrvatsku, Klub Živog zida i Snage", kaže Grmoja. Most, ističe, otvara ovu temu, no 'mostovci' su spremni doći i na druge sastanke, u organizaciji drugih saborskih klubova. Grmoja kaže da im nije bitno tko će biti nositelj incijative, samo je bitno suglasje oporbe oko tog pitanja.

Iako ne misle da je trenutno dobra opcija pokušaj opoziva cijele vlade, spremni su i o toj inicijativi razgovarati, bude li SDP na njoj inzistirao. "Treba vidjeti koja je opcija najbolja i zato trebamo razgovarati", poručio je Grmoja. Pitanje Agrokora, ističe, nadilazi bilo kakve stranačke i ideološke razlike. "Martina Dalić je odgovorna za izbor Ante Ramljaka, ona je ta koja je trebala nadzirati proces i trebala bi snositi odgovornost", ponovio je Grmoja. Uvjeren je i kako takav stav s njim dijeli "i dobar dio HDZ-ovih zastupnika, a moguće i njihovih partnera".

U galeriji pogledajte više o sastanku oporbe:

Grmoja najavljuje sastanak oporbe
1/4

Komentara 18

KO
koraknaprijed
13:03 27.02.2018.

Grmoja stručnjak za rušenje,MOST je najveća prevara u povijesti Hrvatske.

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
14:03 27.02.2018.

Novi izbori ove godine, krivci u prvom redu Most, onda SDP . Zivi zid ce preoteti pola glasaca ovakvom SDPu, ostat ce im samo oni stari "bivsi. Ne vjerujem da ce Plenkovic propustiti ovakvu sansu, pokazao se kao izvrstan strateg u natezim uvjetima.

Avatar navijač
navijač
13:01 27.02.2018.

Grmoja i ekipa u stvari hoće od vlade napraviti tehničku vladu, koja ne bi mogla donositi bitne odluke i samo bi vegetirala do sljedećih izbora. Znači nema potpisa za gradnju Pelješkog mosta, nema eskadrile, mijenjanja zakona, itd.. Prozirni ste orjunaši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije