Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JEDVA ČEKAM DOKUMENTE'

Grmoja: Zagrebački HDZ, Bačić i Plenković traže sjednicu Antikorupcijskog vijeća oko Zg Holdinga

Nikola Grmoja
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
08.10.2021.
u 13:29

Jedva čekam dokumentaciju koju će mi dostaviti Branko Bačić, Davor Filipović i Mislav Herman i iznimno mi je drago da su HDZ-ovci postali prijavitelji sumnji na korupciju u Zagrebu - napisao je Grmoja.

Nikola Grmoja osvrnuo se na vijest kako je HDZ zatražio očitovanje Antikorupcijskog vijeća o Holdingu.

- Zagrebački HDZ, Branko Bačić i Andrej Plenković traže sjednicu Antikorupcijskog vijeća, kojem sam na čelu, na temu optužbi Ante Samodola i događanja u ZG Holdingu. Jedva čekam dokumentaciju koju će mi dostaviti Branko Bačić, Davor Filipović i Mislav Herman i iznimno mi je drago da su HDZ-ovci postali prijavitelji sumnji na korupciju u Zagrebu - napisao je Grmoja na Facebooku te dodao:

- To je dobrodošla promjena i osobno kao predsjednik Antikorupcijskog vijeća očekujem i druge prijave od HDZ-a jer oni o korupciji imaju najviše znanja i s korupcijom imaju najviše iskustva koje će za mene, ali i za cijelo Antikorupcijsko vijeće biti neprocjenjivo.

Podsjetimo, bivši član uprave Zagrebačkog Holdinga Ante Samodol u četvrtak je optužio gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića i zamjenicu Danijelu Dolenec da su rušili integritet Uprave Holdinga na račun Nadzornog odbora, kojemu su htjeli povećati ovlasti i tako razvlastiti upravu.

Komentara 18

FR
franc251
13:42 08.10.2021.

??????? Bandić i SDP su zajedno vladali Zagrebom 16 godina. Kakav HDZ i Zagreb?

RI
rimac444
23:12 08.10.2021.

Govno od grmoje već ima mokre snove od HDZ-a.

PP
plavac plavi
13:44 08.10.2021.

Ovaj smrad se prodao Partiji!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije