Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKOL U MEGATVRTKI

Doznajemo pozadinu smjena u Holdingu: Bajakić iz Možemo! u sukobu interesa zbog Arene Zagreb

07.10.2021.
u 06:30

Nova uprava željela je ljude koji poznaju sustav, a nisu kompromitirani radom s bivšim gradonačelnikom, dok se druga strana zalagala više za svoj kadar, tj. za ljude koji bi više odgovarali sadašnjem gradonačelniku.

Komentara 37

TA
Tackrla
07:51 07.10.2021.

Ono kada paraziti pocnu pokazivati svoje pravo lice.

SP
Spezzi
08:03 07.10.2021.

ovim zgubidanima što su dobili izbore na bicikle ugradite još pomoćne kotače da se djeca ne mogu ozljediti, a posao vođenja grada treba dati nekome ozbiljnom. ovi što u životu ništa nisu radili očito niti neće !

SI
sisavac
07:00 07.10.2021.

nakon milana, dođe tomo, i nastavi istim smjerom, koracima, načinom rada. samo, zagrepčani su možda malo pogriješili što su grad dali u ruke osobe koja ima praznu radnu knjižicu, aktivistu.. jer znate, život nije skup minusa i plusa, već prepun kompromisa, od rođenja ih radite, neke veće, neke manje. tom osa svojom ekipom je u ovih pola godine pokazao i dokazao da je nedorastao funkciji gradonačelnika, vođenju grada. kad bi država koristila svoje alate, grad zagreb bi već samo zbog otpada plaćao milijune kazne. kao što je plaćaju drugi manji gradovi jer se ne usklađuju sa zakonom po pitanju otpada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?