Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužve I PROSLAVE

Grizli se zbog karanfila, potukli zbog graha, naguravali za majice

praznik rada, split (1)
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
1/9
01.05.2012.
u 14:04

U Zagrebu stampedo zbog karanfila, u Osijeku zbog majica i kapa. U Splitu su, na žalost, otišli i korak dalje pa su se i potukli u beskrajnim redovima za porcije graha.

I za ovaj Praznik rada građani su više bili zainteresirani za prigodna prvomajska slavlja, nego za sindikalne prosvjede. Praznično slavlje se poklopilo s lijepim vremenom pa su mnogi prisustvovali lokalnim proslavama i zakuskama s neizostavnim radničkim grahom.

Na žalost, ponegdje su gužve bile i prevelike pa je dolazilo i naguravanja.

Pravi je mali stampedo nastao u Maksimiru u Zagrebu kada je gradonačelnik donio buket karanfila za podijeliti. Dvije su se gospođe i sukobile pa čak počele i gristi jedna drugu u nastojanju da dobiju posljednji karanfil iz Bandićevih ruku!

U Osijeku su se, pak, naguravali zbog besplatnih majica i kapa. Građani su umalo srušili cijeli štand za kojim je gradonačelnik Krešimir Bubalo dijelio poklone!

U Splitu su, na žalost, otišli i korak dalje pa su se i potukli u beskrajnim redovima za porcije graha.

Komentara 136

SC
SCANDALMAN
22:24 01.05.2012.

ugrižena: zgrizla me kaj cucek !

DE
deus ex machina
13:34 02.05.2012.

ŽALOSNO, ŽALOSNO.......ŽALOSNO! Kakav god da je socijalizam bio ......ne mogu se sjetiti da su se ljudi u tom \"mraku\" tukli zbog....... besplatne porcije graha ! Žalosno, da žalosnije teško može biti !!!

Avatar adeodatus
adeodatus
19:05 01.05.2012.

E moj narode.... A mi se cudimo sto su politicari prodali Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije