Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
očitovao se

Gredelj prihvatio Rodićevu ispriku zbog Đukićeve izjave

Vladimir Gredelj (1)
Daniel Kasap/PIXSELL
11.02.2013.
u 15:40

Predsjednik Srpske narodne stranke Milan Rodić nedavno se u emisiji HTV-a prizma ispričao odvjetniku Vladimiru Gredelju za izjavu “da je za Gredelja samo mrtav Srbin dobar Srbin”, a koju je izrekao njegov prethodnik Milan Đukić

Nakon što se predsjednik Srpske narodne stranke Milan Rodić u emisiji HTV-a prizma ispričao odvjetniku Vladimiru Gredelju za izjavu “da je za Gredelja samo mrtav Srbin dobar Srbin”, a koju je izrekao njegov prethodnik Milan Đukić, danas se oglasio Vladimir Gredelj koji je ispriku prihvatio.

- Zahvaljujem gospodinu Milanu Rodiću, aktualnom predsjedniku SNS, i ljudima koje predstavlja, na ovom plemenitom i hrabrom činu isprike. Osobno, doživljavam to velikom satisfakcijom, pa makar i nakon deset godina. Naime, u proteklih sam deset godina od „velikih dušebrižnika“ srpskoga naroda, bezbroj puta nazivan „srbomrzcem“, „brojačem krvnih zrnaca“ i slično, upravo inspiriranih izjavom bivšega predsjednika SNS Milana Đukića po kojoj je za mene „dobar Srbin samo mrtav Srbin“. Nadam se da nakon ovoga, „medijski odvjetnici“ Srba, koji su me u javnosti voljeli predstavljati kao „ustašu“, ne će nastaviti svoje „poslanje“ dokazujući kako Srbe vole i poštuju više od samih Srba. Odgajan da ne mrzim nikoga, ljude dijelim na one koji to jesu i one koji to nisu. Stoga sam vrlo teško podnosio objede na svoj račun jer sam jedan od onih Hrvata koji ne vjeruje u ljubav prema Domovini koja isključuje ljubav prema čovjeku, neovisno o njegovoj nacionalnosti, vjeri, boji kože...

Poštovani gospodine Rodiću, iz dubine srca prihvaćam Vašu ispriku te Vama i svima koje predstavljate i koji dijele Vaše mišljenje, opraštam i upućujem izraze svoje zahvalnosti i osobitoga poštovanja! - piše u očitovanju Vladimira Gredelja.   

>> Ispričao se za izjavu \'Gredelju je samo mrtav Srbin i dobar\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije