Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Naša je obrana čvrsta'

Grčki odvjetnik većine BBB-a: 'Apeliram na obitelji mojih klijenata da ostanu mirni'

Atena: Policija dovodi Bad Blue Boyse na sud
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/12
04.12.2023.
u 16:06

Kada sam posjetio Bad Blue Boyse u zatvorima, čuvari su mi kazali da su izuzetno disciplinirani te da se lijepo ponašaju, rekao nam je Athanasios Kaimenakis

Athanasios Kaimenakis, grčki odvjetnik većine BBB-a koji su nakon obračuna razmješteni po zatvorima diljem Grčke, nekad i sam pripadnik navijačke frakcije Panathinaikosa "Gate 13", kazao je nakon završetka ispitivanja svojih klijenata kako za njih 60 od ukupno 95, koliko ih zastupa, ne postoje nikakvi materijalni dokazi – ni videosnimke, ni DNK uzorci na temelju kojih ih se zadržava u istražnom zatvoru. 

– Naša je obrana čvrsta, apeliram na obitelji mojih klijenata da ostanu mirni. Kada sam posjetio Bad Blue Boyse u zatvorima, čuvari su mi kazali da su izuzetno disciplinirani te da se lijepo ponašaju. Ponosan sam na njih – rekao nam je Kaimenakis.

Ipak Boysi su prilikom dovođenja pred atenski sud iz policijskih marica okupljenim novinarima dovikivali najgore psovke te kroz prozore pokazivali srednji prst.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Policija dovodi Bad Blue Boyse na sud u Ateni

Komentara 3

HR
hrza
17:03 04.12.2023.

Grčko pravosudje najgore ne samo u Europi već i šire. U pravu Milanović.

PO
Poletarac101
21:19 04.12.2023.

Bolestan narod :Grci žele da bude po njihovom ak ne onda nanjeti kaj više štete...Bolje bez advokata nego sa malaka advokatom

VE
Verwoerd
20:06 04.12.2023.

Da meni odvjetnik odašilje u javnost poruke poput ove u naslovu, otkazao bih ga istog trena. Mislim, kakva je to poruka?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije