Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcija na izjavu

Grbin o Milanoviću: 'Ovih dana se odlučio hraniti ili braniti konfliktom'

Zagreb: Nakon objeve službenih rezultata Peđa Grbin obratio se okupljenim medijima
Sanjin Strukic/PIXSELL
03.10.2020.
u 12:03

"Opet logičke greške, kandidat za predsjednika SDP-a nažalost nije uspio složiti suvislu rečenicu, to mu je moja poruka. Dakle, ne mora me zvati ubuduće, ali ako tako misli voditi SDP - ne bu dobro. Sretno u stranačkim izborima" , poručio je Milanović Grbinu

Saborski zastupnik i kandidat za predsjednika SDP-a Peđa Grbin u subotu je novinarima u Puli rekao kako nema posebnog komentara na izjavu predsjednika Milanovića o njemu te zatim ustvrdio da se "predsjednik ovih dana očito odlučio braniti ili hraniti konfliktom".  

"Nemam posebnog komentara. Predsjednik Republike se ovih dana očito odlučio braniti ili ako hoćete - hraniti konfliktom. Osobno ja u tome nemam ni najmanju namjeru sudjelovati, konflikt neću podgrijavati. Neka govori što želi, nemam namjeru sudjelovati u tome", kratko je poručio Peđa Grbin koji je u subotu glasovao u Puli u drugom krugu unutarstranačkih izbora. 

Peđa Grbin branio je performans saborskih zastupnica Dalije Orešković i Marijane Puljak, koje su postavile tablu "Ured predsjednika" pred ulaz u "Klub" Dragana Kovačevića, uz ocjenu da se pravo demonstriranja ne smije nikome oduzeti. A na to je odgovorio predsjednik Milanović pitanjem je li demokracija da se političke suparnike ne smije verbalno napadati i preispitivati logičnost, utemeljenost ili pristojnost njihovih nastupa.

"Opet logičke greške, kandidat za predsjednika SDP-a nažalost nije uspio složiti suvislu rečenicu, to mu je moja poruka. Dakle, ne mora me zvati ubuduće, ali ako tako misli voditi SDP - ne bu dobro. Sretno u stranačkim izborima" , poručio je Milanović Grbinu. "Da se političke  suparnike ne smije verbalno napadati i preispitivati logičnost, utemeljenost ili pristojnost njihovih nastupa... to je demokracija? Dakle, sretno u stranačkim izborima", dodao je Milanović.

Ključne riječi

Komentara 14

VI
vidum
12:52 03.10.2020.

Peđa, solist orkestra B.A.B.E.

ZA
zadar1
12:53 03.10.2020.

milanovicec sticenik🤣🤣🤣

Avatar Asterix
Asterix
12:45 03.10.2020.

Viši je od Milanovića za glavurdu i vrat a opet nije mu ni do koljena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije