Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ dodijelila "Zlatne penkale"

Grand prix nagradu iz Osijeka će ponijeti Nijemci, Slovenci i Britanci

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/2
14.06.2018.
u 11:36

Naš cilj je zadržati poziciju tražene i popularne destinacije, a u tome nam pomažu kvalitetne, stručne i objektivne objave i recenzije inozemnih novinara i blogera, istaknuo je K. Staničić, direktor TZ-a

Čak 32 priznata inozemna novinara i blogera okupila su se u Osijeku, na dodjeli Zlatne penkale, koju 14. put zaredom organizira Hrvatska turistička zajednica. Grand prix nagradu iz Osijeka će, tako, ponijeti Nijemci, Slovenci i Britanci.

- Hrvatska je danas pozicionirana kao vrlo atraktivna turistička destinacija u kojoj svatko može pronaći sadržaj za sebe. Naš cilj je zadržati poziciju tražene i popularne destinacije, a u tome nam pomažu kvalitetne, stručne i objektivne objave i recenzije inozemnih novinara i blogera. Ovim nagradama želimo odati priznanje njihovom radu te naglasiti važnost medijskih objava koje za mnoge predstavljaju značajan izvor informacija pri odbiru svojih odredišnih destinacija.

Ciljano smo ove godine odabrali Osijek, Slavoniju i Baranju jer želimo poseban naglasak, na emitivnim tržištima, dati promociji hrvatske kontinentalne turističke ponude koja ima veliki potencijal u realizaciji cjelogodišnjeg turizma - istaknuo je direktor HTZ-a Kristjan Staničić na dodjeli u srijedu navečer.

Strani novinari i blogeri u Slavoniji će provesti tri dana, na studijskom putovanju koje uključuje obilazak Osijeka, Dalja, Erduta, Kopačkog rita, Đakova, kao i brojne druge turistički atraktivne slavonske lokalitete. 
 

1/2

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije