Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAO OSTAVKU

Gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić napustio SDP: 'Na izbore izlazim kao nezavisni'

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/2
23.02.2021.
u 06:49

Vjerujem da građani vide koliko smo zajedno Ludbreg učinili boljim te da će mi još jednom ukazati povjerenje da zajedno istom snagom nastavimo i dalje, kaže Bilić

Dubravko Bilić, gradonačelnik Ludbrega i bivši saborski zastupnik, napustio je SDP.

- Nakon više od dvadeset godina provedenih u SDP-u gdje sam, između ostalog, obnašao funkciju saborskog zastupnika te u dva mandata dužnost gradonačelnika Grada Ludbrega, kao i brojne stranačke funkcije na lokalnoj i nacionalnoj razini, podnio sam ostavku na članstvo u stranci, kao i na sve stranačke dužnosti. Kako bih ostao dosljedan odgovornom načinu svog dosadašnjeg političkog rada, pred Ludbrežanke i Ludbrežane na predstojeće izbore izlazim kao nezavisni kandidat te od njih tražim još jedan mandat i povjerenje da vodim naš grad.

Dosadašnje povjerenje opravdao sam, između ostalog, najboljim korištenjem EU fondova, razvojem Ludbrega u gospodarsko središte, obogaćivanjem turističke i kulturne ponude, kao i transformacijom Ludbrega u zeleni grad. Moj je fokus bio i ostao briga za malog čovjeka i njegove potrebe u zajednici u kojoj živi kako ne bi svoju sreću tražio negdje drugdje. Vjerujem da građani vide koliko smo zajedno Ludbreg učinili boljim te da će mi još jednom ukazati povjerenje da zajedno istom snagom nastavimo i dalje - naveo je Bilić.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
08:45 23.02.2021.

20 godina biti jedno ....a sada bi isto samo se drugacije zove....dosljednost ...bas je nema sto..

DU
Deleted user
06:43 23.02.2021.

E hebiga, sada niti ti nećeš moći u 3 majmuna!

SI
sisavac
07:11 23.02.2021.

dosta lukavo. kad su ga sdpovci otfikarili u njegovim iluzijama o položaju župana, na kojeg se jako napalio, uvrijeđeni se proglasio neovisnim. kako bi lakše nastavio vladati svojim malim vilajetom. nakon ovih izbora sdp neće imati ni jednog gradonačelnika ni načelnika u toj županiji, i ovak ih imaju, mislim da dva, jedno selo i ovaj gradić. a kad izgube rijeku, sdp će postati ono što je hsls, nekad velika stranka, danas neprepoznatljiva. da imaju muda, sjeli bi sa hdz-om, i dogovorili totalnu rekonstrukciju hrvatske, ukinuli 500 općina i gradova, županije, posložili velike aglomeracije i zemlju razdijelili na dvije regije plus zagreb. cijelu državu u jednu izbornu jedinicu, time riješe ovo granje od malih lokalnih šerifa koji uspijevaju ući u sabor i dirigirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije