Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAO OSTAVKU
Povratak na članak

Gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić napustio SDP: 'Na izbore izlazim kao nezavisni'

Vjerujem da građani vide koliko smo zajedno Ludbreg učinili boljim te da će mi još jednom ukazati povjerenje da zajedno istom snagom nastavimo i dalje, kaže Bilić

Komentari 4

DU
Deleted user
08:45 23.02.2021.

20 godina biti jedno ....a sada bi isto samo se drugacije zove....dosljednost ...bas je nema sto..

VL
DU
Deleted user
06:43 23.02.2021.

E hebiga, sada niti ti nećeš moći u 3 majmuna!

VL
SI
sisavac
07:11 23.02.2021.

dosta lukavo. kad su ga sdpovci otfikarili u njegovim iluzijama o položaju župana, na kojeg se jako napalio, uvrijeđeni se proglasio neovisnim. kako bi lakše nastavio vladati svojim malim vilajetom. nakon ovih izbora sdp neće imati ni jednog gradonačelnika ni načelnika u toj županiji, i ovak ih imaju, mislim da dva, jedno selo i ovaj gradić. a kad izgube rijeku, sdp će postati ono što je hsls, nekad velika stranka, danas neprepoznatljiva. da imaju muda, sjeli bi sa hdz-om, i dogovorili totalnu rekonstrukciju hrvatske, ukinuli 500 općina i gradova, županije, posložili velike aglomeracije i zemlju razdijelili na dvije regije plus zagreb. cijelu državu u jednu izbornu jedinicu, time riješe ovo granje od malih lokalnih šerifa koji uspijevaju ući u sabor i dirigirati.

VL
PV
prcko.vita
10:12 23.02.2021.

Svaka ti čast. Čovjek si, bez obzira kako prošao na izborima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.