Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napadnuta

Grabar Kitarović posjetila ozlijeđenu aktivisticu Ružicu Ćavar

kolinda
Foto: HDZ.hr
1/3
25.09.2014.
u 16:29

Poštujem činjenicu da gospođa Ćavar ne osjeća nimalo gorčine, a kamoli mržnje, prema počinitelju te naglašava da treba voljeti svakog čovjeka, kazala je Grabar Kitarović

HDZ-ova predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović danas je u bolnici Sestara milosrdnica posjetila dr. Ružicu Ćavar koja je ozlijeđena tijekom subotnjeg prosvjeda protiv Vatikanskih ugovora na Cvjetnom trgu u Zagrebu. Ćavar je predsjednica Hrvatskog pokreta za život i obitelj koja je uklanjala transparente koji su se zalagali za raskidanje Vatikanskih ugovora kojima se uređuje da se iz proračuna izdvaja novac za financiranje Katoličke crkve.

Nakon posjeta, Kolinda Grabar Kitarović izjavila je da je i iz neprimjerenog ponašanja prema gospođi Ćavar jasno da politika aktualne vlasti izaziva podjele i sukobe u društvu koje vode nasilju, što je nedopustivo i neprihvatljivo.

– Poštujem činjenicu da gospođa Ćavar ne osjeća nimalo gorčine, a kamoli mržnje, prema počinitelju te naglašava da treba voljeti svakog čovjeka. Njezin pozitivni stav inspiracija je svima za prevladavanje podjela i širenje tolerancije u društvu – kazala je Grabar Kitarović.

>> Katolička aktivistica završila u bolnici sa slomljenom rukom

>> Laburisti suspendirali člana koji je nasrnuo na katoličku aktivisticu

>> Nijedna vlast neće raskinuti ugovore sa Svetom Stolicom

>> Kolinda kod Ace pokazala da osim slike ima i dobar ton

Komentara 75

BA
bakulušić
16:52 25.09.2014.

Koliko samo mržnje i otrova iz sebe izbacuje ova "napredna, demokratična, liberalna, kulturna" manjina. Kako im nije neugodno pred vlastitom djecom. Tko im to i zašto dopušta? A svi deklarativno podržavaju "ne mržnji na internetu". Izgleda da se to na njih ne odnosi. Odurno!

BH
bijela_hrvatska
17:19 25.09.2014.

eto nam sekularne ultra-manjine na djelu... deklarativno podržavaju najveće vrijednosti, međutim u stvarnosti su sasvim drugačiji i drugačije postupaju... evo npr. kad je jučer izašao članak o hapšenju katoličkog svećenika zbog pedofilije, svi su graknuli i pozivali na linč; udri, sijeci, raspni, sažeži, uništi, ubij !... a da je danas referendum o ozakonjenju pedofilije, kladim se da bi većina glasala sa - da... bezbožni čovjek jednostavno je izgubljen i ne zna što govori niti što radi... Bog im se smilovao.. a naša Ružica nek nam ozdravi što prije.

Avatar Aristarh
Aristarh
17:29 25.09.2014.

Hrabra je ipametna gospođa Kolinda. Svjetski školovana diplomatkinja sa velikim iskustvom. Ima podršku NATO-a čitaj cijelog razvijenog svijeta zapada. Kojnačno i ZAPAD vidi da nam treba pomoči ne samo oko Lex Perkovića nego puno šire, da se riješimo balasti iz komunizma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije