Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković:

'Građani vide i znaju da je HDZ odgovorna stranka'

Andrej Plenković
Marko Mrkonjić/PIXSELL
31.05.2017.
u 22:42

Tri dana prije drugoga kruga izbora predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković posjetio je Vukovarsko-srijemsku županiju.

Tri dana prije drugoga kruga izbora predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković posjetio je Vukovarsko-srijemsku županiju.  Tom prilikom posjetio je Ilok, Nijemce i Vinkovce, odnosno, mjesta gdje su kandidati HDZ-a ušli u drugi krug izbora. 

- HDZ očekuje u drugom krugu izbora još jednu pobjedu u županiji kao i gradovima Vinkovcima i Iloku kako bi nastavili kontinuitet vlasti na istoku Hrvatske. Ostvarili smo izvrstan rezultat u prvom krugu izbora kada smo osvojili gradonačelnička mjesta u tri grada i načelnike u 50 posto općina u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Očekujem da se to potvrdi i u drugom krugu izborom župana i dvoje novih gradonačelnika - rekao je Plenković u Vinkovcima.

Govoreći pred okupljenim članovima Plenković je rekao kako je HDZ odgovorna stranka i stranka koja brine o Slavoniji te da do građani vide i znaju. Naglasak u daljem radu dalje će biti na razvoju poljoprivrede, malog i srednjeg poduzetništva, ruralnom razvoju, boljoj prometnoj povezanosti kao i demografskoj obnovi.

Komentara 31

GO
golub
07:11 01.06.2017.

Ova vlada sa Plenkovićem na ćelu trgovaćki je centar u kojem trgovci u bezcijenje rasprodaju volju biraća.

PU
Pukovnik
07:13 01.06.2017.

Aposlutno je u pravu. Vrlo odgovorno shvaca glavni zadatak svoje 'Ndranghete da opljackaju ovo zemlju do temelja. Odgovorni u sticenju kriminala, laganju, nepotizmu, korupciji i parazitiranju. Ali ovce to ne vide, sto god radili opet lijepu glasaju za bagru.

DU
Deleted user
08:25 01.06.2017.

'Građani vide i znaju da je HDZ odgovorna stranka' ...da odgovorna za pljačku od privatizacije do danas kao "zločinačka organizacija" u koju su ušli svi koji su htjeli živjet na tuđi (naš) račun :(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije