Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas kod gospića

Djevojčica umrla u vozilu Hitne, privedeno više maloljetnika

hitna
Borna Filic/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
21.06.2017.
u 00:17

PU ličko-senjska kratko je potvrdila da je u utorak ujutro dovezeno mrtvo tijelo djevojčice u gospićku bolnicu.

Policija intenzivno istražuje smrt 14-godišnje djevojčice, čije je tijelo dovezeno u utorak u gospićku bolnicu, no zbog tajnosti postupka u ličko-senjskoj Policijskoj upravi nisu mogli komentirati medijske navode o njezinim ozljedama ni o privođenju nekoliko osoba, maloljetnika.

Glasnogovornica Nataša Agatić rekla je za Hinu da ne može potvrditi neslužbene informacije koje su objavili neki portali o uhićenju više osoba, ni radi li se o ozljedama nanesenim hladnim oružjem, ni bilo koji drugi detalj o smrtnom stradavanju djevojčice.

"Izvidi su i inače tajni, ali kada su u pitanju maloljetnici posebno smo ograničeni kako u davanju tako i u primanju informacija, zato samo mogu reći da će mediji biti obavješteni o okolnostima smrtnog stradavanja maloljetne osobe čim izvidi budu okončani", rekla je Agatić.

Prema neslužbenim informacijama, djevojčica je zadobila posjekotine hladnim oružjem uslijed kojih je preminula, javila je Lika online. Navodno je riječ o obitelji s područja Dalmacije koja ljeti napasa koze i ovce na lokalitetu Žuljine s ličke strane Velebita.

Zadarski.hr piše da je više maloljetnika s područja Zadarske županije privedeno na obradu u PU Ličko-senjsku u vezi s tragičnim događajem.

Komentara 31

OB
ObrenM
00:47 21.06.2017.

Krajnje je vrijeme da se poostre zakonske sankcije za maloljetnike.Ovo je preslo u totalnu anarhiju da balavci mogu nekaznjeno pljackati,ubijati i ciniti druga zlodjela.

Avatar matalan
matalan
07:00 21.06.2017.

¸pod hitno iz Amerike naručiti set elekrtičnih stolica za mlađe punoljetnike,osmanlijski geni su u naletu..

CU
cuvidus
09:19 21.06.2017.

Glavni krivci su: Popustljivi zapadnjački odgoj i dječja pravobraniteljica. Iz toga i nekontrolirani pristup internet sadržaju, nesposobnost djece da kažu ne delikventima i sociopatima koji ih psihički zlostavljaju i ponižavaju, prisiljavaju da rade što inače ne bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije