Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NUŠTARSKA ULICA

Tragedija u Dubravi: U kući pronađena tijela supružnika

Borna Filic/PIXSELL
24.05.2017.
u 09:09

Pronađeni su u obiteljskoj kući u Nuštarskoj ulici i, kako se neslužbeno doznaje, pronašao ih je član obitelji.

Mrtva tijela supružnika pronađena su u srijedu oko sedam sati u Nuštarskoj ulici u zagrebačkoj Dubravi, izvijestila je kratko Policijska uprava zagrebačka.

Očevid je, navodi policija, u tijeku i sve se okolnosti utvrđuju.

Neslužbeno se doznaje kako je riječ o supružnicima,  61-godišnjoj ženi i 70-godišnjem muškarcu, a sumnja se na ubojstvo i samoubojstvo. Pronađeni su u obiteljskoj kući u Nuštarskoj ulici i, kako se neslužbeno doznaje, pronašao ih je član obitelji.

Sličan slučaj

I početkom svibnja u stanu u Dubravi pronađena su tijela supružnika. Policajci su u stan morali ući s maskama na licu zbog smrada koji se širio. Unutra ih je zatekao stravičan prizor. Za kuhinjskim stolom ležalo je krvavo tijelo Sandre Jakopčić (39), dok je u drugoj prostoriji na krevetu pronađen Miroslav Jakopčić (53). Pokraj njega bio je pištolj.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:13 24.05.2017.

I sam sam tih godina pa donekle mogu naslutiti o čemu se radi. Mišljenja sam da je to posljedica raspada tradicionalne obitelji, roditelji pod kraj života ostaju sami, djeca im polako okreću leđa ili ih tjeraju da se ponašaju po njihovim kriterijima i svjetonazorima, što je u tim godinama teško prihvatiti. Majke su obično te koje su spremne na sve samo da bi se održala veza sa djecom, što očevi teško prihvaćaju. Izbije svađa, ponekad i teška, a onda je sve moguće. Ovo nije opravdanje za taj čin, ali je neki smjerokaz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije