Naslovnica Vijesti Crna kronika

VIDEO U šumici na Vežici pronađeno tijelo supruga preminule majke dvoje djece

Tijelo Željka Meštrovića pronašli su jučer oko 13 sati na Gornjoj Vežici na nepristupačnom terenu. Za njim se tragalo tri dana
16. veljače 2017. u 17:43 14 komentara 27988 prikaza
Vežica muškarac smrt Rijeka
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/11

Tri dana riječka policija tapkala je u mraku kada je u pitanju istraga oko smrti Ondine Meštrović (33) koja je u utorak pronađena mrtva u neboderu na riječkoj Vežici.

Onda se u četvrtak oko 13 sati dogodio preokret - na nepristupačnom predjelu na kojem se nalazi manja šumica u blizini ulice Sveti križ na Gornjoj Vežici policija je u suradnji s GSS-om pronašla tijelo muškarca. 

Riječje upravo o Željku Meštroviću, suprugu preminule Ondine Meštrović. Navodno je u pronalasku tijela pomogao i dron. Cijeli slučaj izazvao je mnogo pozornosti, a u javnosti su se pojavile tri verzije priče vezane uz okolnosti smrti 33-godišnje majke dvoje male djece.

[video: 19467 / ]

U utorak su gotovo svi tvrdili kako je ta majka dvoje djece ubijena, što se prije svega dalo zaključiti zbog toga jer su na potezu od Rijeke do Zagreba u potrazi za Željkom Meštrovićem aktivirane brojne policijske snage, pa čak i duge cijevi.

U srijedu su se pojavile informacije kako je Ondina Meštrović umrla zbog predoziranja heroinom. Njezino tijelo na kojem su bili vidljivi tragovi uboda igle pronađeno je u zajedničkom spremištu na desetom katu koje je, kako govore susjedi iz nebodera, bilo zaključano, i to na način da je netko slomio ključu bravi s vanjske strane. 

Da li je to napravio njezin suprug koji je u utorak ujutro nazvao punicu i kazao joj da dođe po njihovog sina u stan nije poznato. Željko Meštrović krije odgovore na pitanja kojih je u ovom slučaju doista pregršt, jer rijetko kada je policiji u sličnim slučajevima trebalo toliko dugo da utvrdi da li je smrt nastupila “kao posljedica kaznenog djela”. 

Stanovnici Orehovice, zagorskog sela u blizini Bedekovčine koje je Željko posljednji puta posjetio prošle srijede kada je bio u posjeti svom ocu Petru uznemireni su cijelom situacijom, a oni rijetki koji su uopće pristali pričati s novinarima samo su kratko poručili kako “je njihov Željko miran čovjek koji je cijeli život samo delal'

>> VIDEO Blokade zbog lova na ubojicu: žena u ranim 30-ima pronađena ubijena u neboderu u Rijeci

>> VIDEO Riječka slagalica strave: 'Policija mi je pred kućom, ali sina nisam vidio 7 dana'

Elipso

 • Avatar Hortus diabolicus
  Hortus diabolicus:

  Od ubojstva, prije tri dana, samoubojstvo prije dva dana evo danas dvostruko ubojstvo,kaj bu sutra.

 • ObrenM:

  Kolika je strucnost nase sigurnosti i povjerenja?

 • bljak007:

  Čitajući ovi dana sve dostupne informacije iz javnih glasila, sve smrdi da su izgleda, posao odradili dileri, zbog mogućeg duga za drogu! No žalosno ugašena dva života i djete ostaje traumatizirano kroz život i samo! Žalosno