Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUTit NA KOLEGE

Maras se zapitao treba li napustiti politiku: Ima li sve ovo smisla?

Gordan Maras
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/3
18.01.2018.
u 13:04

Gledam djecu kako prebrzo odrastaju i pitam se svaki dan pružam li im dovoljno, ne materijalno, nego pružam li im dovoljno sebe zbog svog posla kao roditelj, upitao se Maras.

SDP-ovac Gordan Maras nezadovoljan je zalaganjem pojedinih stranačkih kolega koje je optužio da misle samo na sebe te da ''slabo pariraju političkim protivnicima'' te da ih to ne brine.

Maras je na početku statusa na Facebooku otkrio kako je ovih dana razmišljao o tome treba li napustiti politiku i ima li sve ovo smisla. Pita se pruža li svojoj djeci dovoljno, ne s materijalne strane već kao roditelj. Poručio je kako se daje ''sto posto u svoj posao'' te da je ipak odlučio ostati raditi za one koji ga podržavaju i za 'bolju budućnost djece'.

– Razmišljao sam ovih dana trebam li napustiti politiku, jesam li ja svoju dionicu odradio i ima li sve ovo smisla. Proteklih nekoliko tjedana suočio sam se s nekim problemima kao vjerojatno i mnogi od vas. Ništa strašno, nemam se pravo žaliti jer svi imaju nešto.

Gledam djecu kako prebrzo odrastaju i pitam se svaki dan pružam li im dovoljno, ne materijalno, nego pružam li im dovoljno sebe zbog svog posla kao roditelj. 

S druge strane nisam zadovoljan kada vidim da neki moji kolege slabo pariraju našim političkim protivnicima, ali kao da ih to ne brine. Imam osjećaj da bi radije vodili stranku od deset posto nego bili obični članovi stranke koja ima potporu 40 posto naših sugrađana. Kao da misle samo na sebe.

Ja nisam takav. Meni je politika prvenstveno odgovornost prema vama i emocija. Dajem se u svoj posao sto posto. Nikada vas ne bih izdao i sve ću napraviti da moja stranka bude bolja. Ne zbog sebe, naših članova, nego zbog vas i budućnosti naše djece.

Zato sam odlučio da ću ostati, raditi za vas kao nikada do sada. Možda će nekom biti krivo, ali ja se ne predajem i vjerujte mi da ću uspjeti. Bez obzira na to koliko politika bila surova, ponekad nesposobna i koliko se činila besmislena. 

Dok god me podržavate, ja sam vaš i vi ste moji. Bez kalkulacije, zadrške i fige u džepu. Za bolji Zagreb, Hrvatsku i bolju budućnost naše djece! Tražim sada vašu podršku i nadam se da ću je dobiti! 

Iskreno, vaš Gordan – napisao je Maras na Facebooku.

Pogledajte i galeriju: Je li Gordan Maras pokušao glasovati umjesto drugog zastupnika? Procijenite sami...

Gordan Maras
1/5
Ključne riječi

Komentara 64

ST
stric8
13:16 18.01.2018.

...pa ovaj nikad do sada nije radio i od svoga rada živio ... koji licemjer...

Avatar dpejakovic
dpejakovic
13:15 18.01.2018.

Umro bi od gladi kad bi je napustio, jer u životu nikad nisi radio!

DU
Deleted user
13:28 18.01.2018.

Druže Maras, ako odete iz politike, umrijet ćete od gladi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije