Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraća se

Goran Milić ponovno će od 6. lipnja voditi nedjeljni Dnevnik

milić
Boris Šćitar/Pixsell
27.05.2010.
u 20:30

Iako će dio emisije i dalje karakterizirati ležerniji pristup, dnevnih aktualnosti bit će više nego što je to Milić prije prakticirao.

Novinar i voditelj Goran Milić, jedan od doajena Informativnog programa Hrvatske televizije, nakon završetka snimanja svojih putopisnih projekata po Europi, 6. lipnja vratit će se u voditeljsku fotelju nedjeljnog Dnevnika.

Rezultat je to dvomjesečnih razgovora s v. d. urednika Informativnog programa Renatom Kunićem koji je, neslužbeno doznajemo, smatrao da bi na taj način odgovorio na mnogobrojne upite gledatelja – zašto Milića više nema u Informativnom programu.

Doduše, Milić se malo nećkao i pokušao povratak prolongirati do kraja jeseni, ali kako 31. svibnja kreće i Treći dnevnik, ipak je popustio.

Pronađen je, naime, kompromis pa Goran Milić ipak neće ostati bez godišnjeg odmora koji mu je prijeko potreban.

Naime, nedjeljni Dnevnik vodit će do 12. srpnja, kada ionako počinje puna ljetna shema na Hrvatskoj televiziji.

U nedjeljni Dnevnik, prema svemu sudeći, vraća se tek u rujnu. Što se pak tiče njegova prepoznatljiva stila vođenja, on će i dalje biti u istoj, “ležernijoj” maniri, ali jedan dio Dnevnika ipak će biti posvećen dnevnim aktualnostima više 
nego što je to prije bio slučaj.

Ključne riječi

Komentara 24

DU
Deleted user
20:54 27.05.2010.

hrt=yutel

OB
-obrisani-
21:10 27.05.2010.

Milić je normalan čovjek i pozdravljam njegov povratak...konačno dobra vijest s te tzv hrvatske tv...

NO
nobadi
21:52 27.05.2010.

2 koro: kao što si ti samo još jedan bolesnik ovdje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije