Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremni odbaciti neutralnost

Godinama su gradili imidž mira, a sad žele u NATO: Putinu je uspjelo ono što je najmanje želio

08.04.2023.
u 17:45

Večernji list imao je priliku prošlog tjedna posjetiti Švedsku i na licu mjesta vidjeti kako se tamošnje društvo nosi s rastućom prijetnjom koju predstavlja Vladimir Putin. Razgovarali smo s utjecajnim analitičarima i dužnosnicima, koji nam ističu da Rusija jest prijetnja za Švedsku, ali ne i egzistencijalna, te da je Stockholm umnogome već spreman suočiti se s Putinovom mašinerijom.

Ključne riječi

Komentara 20

KI
kiselovrhnje
18:48 08.04.2023.

Ne trebaju Svedani brinuti o Rujama, dovoljno su im razvalili drzavu razni turboljevicari sa masovnom migracijom ljudi iz raznih civilizacija koje su zapele u kamenom dobu. Zar jedan svedski grad i dalje ne drzi ljestvicu sa najvise silovanja u Europi? Ah ti divlji vikinzi...

V0
Vlaskoulicanec4.0
18:10 08.04.2023.

E prejaki ste! Od svih raspoloživih fotki Švedske vi dajete fotku Jehovinih svjedoka... 😂😂😂

MA
marmelada
18:23 08.04.2023.

Gratis Bibelkurs, ovi NATO bojovnici neki rođaci od nešeg Andreiya.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije