Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhodio ju

Godinama pratio i uhodio 30-godišnju Šibenčanku pa ga uhitila policija

Uhićen zbog uhođenja
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
10.10.2018.
u 13:40

Osumnjičeni je, nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku

U Policijskoj postaji Šibenik je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom osumnjičenim za nametljivo ponašanje na štetu 30-godišnjakinje koju je nekoliko godina pratio i uhodio. Policija u prijavi navodi da je oštećenu pratio s namjerom da s njom uspostavi neželjeni kontakt, a što je kod oštećene izazivalo strah za njezinu sigurnost. 

Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku. 

Komentara 2

TO
Toni70
16:12 10.10.2018.

Šturo jeftino bijedno i nepotpuno . Tako da je teško nešto reći . Kako to sada riješavati. Da nije u centru nije; prvo bi trebalo debeli razgovori sa psihijatrom i tražiti riješenje. A žensku probati naučiti isto kako se vladatiti i kako se eventualno probati oduprijeti tome. Naravno zabranu na određenu distancu uz naravno kazanu za prekršaj ..

XN
xnet0822
20:55 12.10.2018.

Ima još jedan u Vodicama koji uporno gnjavi i maltretira starije ljude, te ih prati do kuće i onda im lupa na vrata, i njega bi Policija trebala uhititi jer je total na drogama i alkoholu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije