Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraživanje u tijeku

Tijelo muškarca pronađeno u Kupi, utvrđuje se identitet

očevid
Nikola Cutuk/PIXSELL/Ilustracija
09.10.2018.
u 15:13

Glasnogovornica Policijske uprave Andreja Lenard rekla je kratko da je nakon dojave građana o uočenom tijelu proveden očevid, koji je završio oko 14 sati

Tijelo zasad nepoznatog muškarca izvučeno je u utorak u 13,15 sati iz rijeke Kupe u karlovačkoj gradskoj četvrti Dubovac, te slijedi utvrđivanje identiteta i uzroka smrti, izvijestila je karlovačka policija.

Glasnogovornica Policijske uprave Andreja Lenard rekla je kratko da je nakon dojave građana o uočenom tijelu proveden očevid, koji je završio oko 14 sati.

Riječ je o tijelu starijeg muškarca, nitko na prostoru karlovačke policije nije ovih dana prijavio nestanak osobe, te za sada ne mogu reći ništa više nego da kriminalističko istraživanje traje. Tek kada se utvrdi identitet i uzrok smrti izvijestit ćemo javnost šire o tom tragičnom događaju, rekla je Lenard Hini.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije