Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOVAN CVETIĆ

Tko je čovjek koji je optužen za jedan od najvećih pokolja iz '91? Tražimo ga godinama, uhićen na ljetovanju

28.06.2022.
u 23:58

Jovan Cvetić (59), državljanin Srbije i Hrvatske, optužen je za jedan od najgorih zločina počinjenih u Domovinskom ratu. Sada čeka izručenje Hrvatskoj

Komentara 9

PL
plenkikok
00:44 29.06.2022.

Da on nije kriv vratio bi se kao i masa Srba što su se vratili, a koji su i sami bili usputne žrtve.Ne bi se krio sigurno ovoliko godina... Izgovor da ga je unovačila JNA nema smisla, jer je mogao odbiti nošenje oružja. Je da bi ga šikanirali, ali ne bi ga sigurno ubili. Ako dođe do izručenja zaslužuje pravedno suđenje.

IV
ivica.vranjic
07:24 29.06.2022.

Pobili nesrbe, srušili katoličku crkvu, iz daljine aetiljerijom tukli Podravsku Slatinu i sva naselja koja nisu okupirali, , civilne ciljeve i pobjegli. To je njihovo junaštvo. Udri, koji, ubijaj slabe, nenaoružane, civile, babe, djedove, žene, djecu,zarobljrne. Prošlo od tada više od 30 godina. Suditi, osuditi, kazniti pravedno svaki zločin. U protivnom će se ponovno ponoviti!

PO
poluprovokator
07:26 29.06.2022.

Jel smo bar u međuvremenu prikupili čvrstih dokaza i sluzbeno snimljenih svjedocanstava protiv njega...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?