Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Glupo je da djeca od svih tih društvenih mreža ne znaju tko je slavuj i kako se glasa

Maloljetnici i društvene mreže
Slavko Midzor/PIXSELL
19.05.2023. u 07:06

U Japanu postoji čovjek koji je trener za smijeh, jer su se Japanci nakon tri godine pod maskama zaboravili smijati. I nama bi trebao jedan. Kao što nam treba i više priče, umjetnosti, radosti i više tišine

Komentara 2

Avatar Cohen
Cohen
18:55 20.05.2023.

Društvene mreže nemaju ništa s tim da je slavuj prošao ispod dječih radara. Ni škola. Roditelji, djedovi i bake su tu da odgoj djeteta obogate svojim literarnim i vizualnim "dodacima", odlascima s djetetom na promatranje izgleda, veličine, glasanja i ponašanjaja faune u prirodi (barem u park), zajedničkim slušanjem i gledanjem video spotova na Youtube-u o stvarima koje mislimo da trebaju znati, osjećati, vidjeti i doživjeti (glasanje raznih glazbala, na pr.), jer za to nemaju izravno priliku u svom obiteljskom ili školskom okruženju. U našoj obitelji, na primjer, unuka je bila stara tek godinu dana kada je baka u tekst svoje buduće priče za nju, o proljeću, uvrstila i poveznicu na spot u kojemu se u krupnom planu gleda i sluša slavuja kako pjeva. Ne smije se mimoići, pa ne prepuštamo slučaju..

MM
MMarko657
14:23 19.05.2023.

Jako mi je zgodno da je članak počeo stihom iz pjesme koja se zove "Things have changed" autora koji je 46 godina prije objave te pjesme objavio pjesnu "Times They are changing"... a tema članka je da je baš glupo da su se vremena promijenila. Svaka čast za tu poeziju u novinama. ;) A što se tiče crkava u Londonu, kako bi tek bile lijepe i inspirativne da ih reformiranje u 16. stoljeću nije ispraznilo od "idolopoklonstva".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije