Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'pakao preblaga kazna'

Glavašević o Merčepovoj smrti: 'Njegovim odlaskom svijet je postao malo bolje mjesto'

Zagreb: Bojan Glavašević o predsjedničkim izborima u Americi
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
17.11.2020.
u 15:49

'Umro je smrću neusporedivo milosrdnijom od one koju je namijenio nedužnim civilima za čije mučenje i ubojstva je osuđen', poručuje Glavašević

Saborski zastupnik, jezikoslovac i sociolog Bojan Glavašević na svom se Facebook profilu osvrnuo na smrt Tomislava Merčepa, političara, ratnog zapovjednika i osuđenog ratnog zločinca koji je danas preminuo u 69. godini života nakon duge i teške bolesti.

"Umro je osuđeni ratni zločinac Tomislav Merčep, smrću neusporedivo milosrdnijom od one koju je namijenio nedužnim civilima za čije mučenje i ubojstva je osuđen. Njegovim odlaskom svijet je postao malo bolje mjesto. Za neke je zlotvore i pakao preblaga kazna", napisao je Glavašević.

Bojan Glavašević, rodom iz Vukovara, sin je poznatog ratnog izvjestitelja i heroja Domovinskog rata Siniše Glavaševića

Umro je osuđeni ratni zločinac Tomislav Merčep, smrću neusporedivo milosrdnijom od one koju je namijenio nedužnim...

Objavljuje Bojan GlavaševićUtorak, 17. studenoga 2020.

Komentara 206

MU
Muncimir
16:04 17.11.2020.

Interesantno da kod lijevičara ne postoji “govor mržnje” a ovo nakaza ga stalno koristi. Ako si bijelac, heteroseksualan i vjernik si meta manjina koje te teroriziraju. Meni su oni svejedni ali nikad neću prihvatiti njihove perverzne lažne bogove. Ovog retardiranog mladića neću komentirati jer se bolesnicima ne ruga. Dosta da mu se otac okreće u grobu od srama.

Avatar dmitarXX
dmitarXX
16:12 17.11.2020.

Dno od osobe.

PO
povratak
16:14 17.11.2020.

Sad će Bojan za par dana objavljivat kako mu šalju uvredljive poruke na društvenim mrežama.Nasilje i prijetnje ne opravdam,ali hej tko igra glupe igre osvaja glupe nagrade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije