Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milić pozitivan

Glasnogovornik vlade: U samoizolaciji sam, bio sam u bliskom kontaktu

Zagreb: Dolazak dužnosnika u Banske dvore
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
11.01.2021.
u 14:31

Već tijekom vikenda po saznanju za razvijanje simptoma kontakta, ostao sam u izolaciji. Nastavljam raditi i izvršavati sve obveze od kuće - napisao je Milić.

Glasnogovornik vlade Andreja Plenkovića, Marko Milić, završio je u samoizolaciji.

- Budući da je osobi s kojom sam bio u bliskom kontaktu utvrđena prisutnost Covid-19, određena mi je samoizolacija. Već tijekom vikenda po saznanju za razvijanje simptoma kontakta, ostao sam u izolaciji. Nastavljam raditi i izvršavati sve obveze od kuće - napisao je Milić na Twitteru.

Dodajmo i kako je Milićev otac, legendarni TV novinar, urednik i voditelj Goran Milić (79) netom prebolio Covid-19 te je više od dva tjedna bio na bolničkom liječenju. Jučer se, odmah po izlasku iz bolnice, oglasio na društvenim mrežama.

- Nakon 16 dana na Infektivnoj u Dubrovniku, Covid-19 s upalom oba plućna krila se povukao! Bilo je hoće-neće, ali se nije razbuktao, nije me odveo na respirator. Hvala svima koji su me liječili kao da sam im rod rođen. Sada ću u Slanome šetati uz obalu mora, smišljati neke nove TV priče, čitati o trajanju imuniteta kod onih koji prebole koronu. A svima vama, virtualni i stvarni prijatelji, puno hvala na pozivima i porukama podrške - napisao je Milić.

Video - Markotić, Capak i Božinović cijepili su se protiv koronavirusa pred kamerama

Komentara 6

PU
Pukovnik
15:10 11.01.2021.

Ta trutina je dokaz nepotizma crvene buržoazije. Glasnogovornik mutavac koji nikad na glas ne govori. Njemu su roditelji na nedeljnoj prasetini kod lekarke dogovorili posao.

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
17:01 11.01.2021.

Hrt se svakog dana pretvara u Yutel , samo ce jednog dana objavit kako je Vukovar 91 osloboden , potpuno je jasno zasto anemicni uzima oko sebe ljude cija je povijest jednaka njegovom dezertertsvu , kad bi nasu vladu i oporbu stavili na detektor lazi , uplasili bi se koliko njih ne voli Hrvatsku

Avatar Asterix
Asterix
16:52 11.01.2021.

Zašto plaćamo glasnogovornika kada je Plenki svaki dan na televiziji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije