Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milić pozitivan
Povratak na članak

Glasnogovornik vlade: U samoizolaciji sam, bio sam u bliskom kontaktu

Već tijekom vikenda po saznanju za razvijanje simptoma kontakta, ostao sam u izolaciji. Nastavljam raditi i izvršavati sve obveze od kuće - napisao je Milić.

Komentari 6

PU
Pukovnik
15:10 11.01.2021.

Ta trutina je dokaz nepotizma crvene buržoazije. Glasnogovornik mutavac koji nikad na glas ne govori. Njemu su roditelji na nedeljnoj prasetini kod lekarke dogovorili posao.

VL
Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
17:01 11.01.2021.

Hrt se svakog dana pretvara u Yutel , samo ce jednog dana objavit kako je Vukovar 91 osloboden , potpuno je jasno zasto anemicni uzima oko sebe ljude cija je povijest jednaka njegovom dezertertsvu , kad bi nasu vladu i oporbu stavili na detektor lazi , uplasili bi se koliko njih ne voli Hrvatsku

VL
Avatar Asterix
Asterix
16:52 11.01.2021.

Zašto plaćamo glasnogovornika kada je Plenki svaki dan na televiziji.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
17:45 11.01.2021.

Tko je uopće ovaj?

VL
SA
sani1
15:02 11.01.2021.

A ja se, kakav sam već naivan, ponadao da ćemo se odmoriti od njegovih neinteligentnih objava za tisak.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.