Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelj drag

General Gotovina nije bio na inauguraciji. Evo zašto

kolinda
15.02.2015.
u 20:40

Na inauguraciji Kolinde Grabar-Kitarović bio je čitav niz osoba iz javnog života Hrvatske, od visokih državnih dužnosnika do zabavnih pjevačica i voditelja s lokalnih televizija, no ne i general Ante Gotovina

Na inauguraciji Kolinde Grabar-Kitarović bio je čitav niz osoba iz javnog života Hrvatske, od visokih državnih dužnosnika do zabavnih pjevačica i voditelja s lokalnih televizija, no ne i general Ante Gotovina. 

Iako su se i tijekom predizborne kampanje nekoliko puta srdačno pozdravljali i družili, Gotovina ipak nije došao na inauguraciju prve hrvatske predsjednice, a PolitikaPlus otkriva zašto. Dugogodišnji prijatelj Ante Gotovine, HDZ-ovac Željko Dilber otkrio je za PolitikuPlus razloge nedolaska generala Gotovine.

Ante Gotovina dobio je službeni poziv, i on i supruga, ali bili su spriječeni doći. Oni su na putu i danas nikako nisu mogli biti na Markovu trgu, kazao je Dilber i dodao.

– General Gotovina i Kolinda Grabar-Kitarović u jako su dobrim, prijateljskim odnosima. Komuniciraju dosta često i druže se. Nažalost, danas Gotovina nije mogao biti na inauguraciji, istaknuo je Dilber za PolitikuPlus.

Isto tako prema želji Kolinde Grabar-Kitarović i njezina supruga Jakova, njihovo dvoje malodobne djece nije prisustvovalo inauguraciji. Razlog je taj što svog sina i kćer žele zaštititi od javnosti. 

>> Vučić: Kolindu Grabar Kitarović sam pozvao u Beograd i mislim da će ona to prihvatiti

Komentara 183

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
21:12 15.02.2015.

Gotovina priprema "OLUJU" u Ukrajini,ahhahahahh bjeste Cetnici,,ahahah

Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
21:25 15.02.2015.

ljudi hajmo pecat rese i cetnike po Ukrajini...heheeheheh

TM
Trt mrt smrt
22:31 15.02.2015.

Čovjek želi da ga svi ostave na miru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije