Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varaždin

Nestala policijska službenica Suzana Vugrinec

Foto: nestali.hr
23.05.2017.
u 08:58

Visoka je oko 160 centimetara, ima zelene oči i kestenjastu kosu.

U nedjelju oko 19.30 sati otišla je od kuće u nepoznatom smjeru u osobnom automobilu Renault Clio zelene boje registarske oznake VŽ-198 HN.

Policija traga za nestalom 49-godišnjom Suzanom Vugrinec iz Varaždina, policijskom službenicom za mladež u službi krim-policije PU varaždinske, koja vodi i županijski tim za suzbijanje i prevenciju nasilja u obitelji i nad ženama. Njezini su podaci unijeti u Nacionalnu evidenciju nestalih osoba, gdje se navodi da je bila odjevena u zelenu vestu, plave traperice, crne kožne
cipele, a oko vrata je imala zavezanu šarenu maramu.

Foto: nestali.hr

Visoka je oko 160 centimetara, ima zelene oči i kestenjastu kosu.

Policija moli da se informacije koje bi mogle pomoći u njezinu pronalasku dojave na 192 ili u najbližu policijsku postaju, a moguće ih je poslati i na e-mail nestali@nestali.hr.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije