Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
partnerstvo

Jadranka Kosor tražila da bude zadnja na listi

jadranka kosor
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/5
30.03.2014.
u 13:01

Darinko Kosor poručio je da se ljevica i desnica zalažu za iste programe, a oni žele vladu stručnjaka

Partnerstvo hrvatskog centra, u kojemu su Nacionalni forum, Hrvatsko socijalno-liberalna stranka, Primorsko-goranski savez i Lista za Rijeku, predstavio je danas listu za europske izbore, a koju nosi Nikica Gabrić, predsjednik Nacionalnog foruma.

Na posljednjem, jedanaestom mjestu, je bivša premijerka Jadranka Kosor. Njoj, kazala je, nije cilj ući u parlament te je zato tražila da bude na posljednjem mjestu. Želi naglasiti poruku liste da je potrebno graditi mostove. - Izbori su prilika da se ponovo podsjetimo na veliki posao koji smo obavili da postanemo članica. To će vratiti entuzijazam. Hrvatska je duboko podijeljena zemlja, ukopani smo u mjestu, ne možemo naprijed. Poruka liste je da gradimo mostove. Ja bih iz svih političkih stranaka mogla izabrati nekog s kim sam izvrsno surađivala - kazala je Kosor.

Njezin prezimenjak, predsjednik HSLS-a, Darinko Kosor poručio je da se ljevica i desnica zalažu za iste programe, a oni žele vladu stručnjaka. Nikica Gabrić naglasio je da su za Hrvatsku bitna egzistencijalna, a ne svjetonazorska pitanje te da SDP i HDZ ne mogu riješiti probleme se obzirom da "vođe dviju političkih grupacija ne mogu popiti kavu". Ispričao je i vic.  - Tko će dobiti izbore: SDP ili HDZ? Oni koj se prvi riješe svog predsjednika stranke - kazao je Gabrić. Osim Gabrića na listi su Renata Šeperić Petak, Mato Palić, Vladimir Ferdelji, Amir Muzur, Goranka Horjan, Đuro Lubura, Mirza Šabić, Sanja Rukavina i Gordana Aksin.

>> Nacionalni forum: Pregovaramo s Jadrankom Kosor

Komentara 32

MO
mojazemlja
13:34 30.03.2014.

Prvi omladinac ex Jugoslavije okuplja pionire malene....

NV
novo vriijeme
13:50 30.03.2014.

Svaka ptica svome jatu leti pa i ptičica Jaca u Josipovićev tabor.

BO
booloo
14:34 30.03.2014.

Jadranka Kosor tražila da bude zadnja na listi ----------------------------------------------------------------------------- ona barem zna di joj je mijesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije