Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRIVI KONTEKST

Fotografije predsjednice hit u Indiji: 'Sama uređuje stan jer od plaće ne može platiti radnike'

Foto: Facebook
29.08.2018.
u 13:20

Indijac Lennon Haokip na svojem je profilu objavio fotografije predsjednice kako boji zidove u stanu uz napomenu kako je to 'važna lekcija za Indiju'.

Fotografije predsjednice Kolinde Grabar Kitarović snimljene prije nešto više od tri godine postale su hit na Facebooku. Barem kada je u pitanju Indija. 

Indijac Lennon Haokip na svojem je profilu objavio fotografije predsjednice kako boji zidove u stanu uz napomenu kako je to ''važna lekcija za Indiju''.

Na fotografiji piše kako predsjednica sama uređuje stan jer si ''ne može priuštiti radnike sa svojom plaćom''. 

– Mogla bi krasti novac od građana – također piše na fotografiji gdje se kritizira indijske vođe jer kupuju satove i odijela vrijedna milijune. 

Objava je podijeljena više od 20 tisuća puta te je prikupila 1,4 tisuće reakcija.

Fotografije su zapravo nastale kao reakcija na izjavu tadašnjeg ministra uprave Arsena Bauka koji je rekao kako će ''o datumu izbora odlučiti ona gospođa koja lijepi pločice, lovi ribu i vozi kombajn''.

– Želim i volim raditi pa mi tako, ni danas, "zasukati rukave" i oličiti stan nije ispod časti. Što god neki mislili o tome... – stoji u opisu fotografija.

Predsjednica je ovog ljeta bila u gotovo svim svjetskim medijima, a razlog je njeno navijanje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Gledateljima nije promaknulo njeno navijanje na tribinama kao ni ulazak u svlačionicu i slavlje s igračima. Posebno se pamti i dodjela medalja nakon finala kada je predsjednica stajala na pljusku bez kišobrana i grlila igrače Hrvatske i Francuske. U jednom je trenutku poljubila i trofej koji je otišao u ruke nogometaša Francuske.

Pogledajte i video: Predsjednica u svlačionici

Komentara 44

DU
Deleted user
13:39 29.08.2018.

Predsjednica ima tzv. Gorbačov sindrom, tj. strani mediji je bukvalno kuju u zvijezde, a u domaćoj javnosti su o njoj podijeljena mišljenja. Kako bilo, ostavlja impresivne rezultate nakon medijskih nastupa, sjetimo se nedavnog TV nastupa na britanskoj TV postaji gdje je hvaljena i zbog znanja jezika i zbog onog što je tamo izjavljivala. Ukratko, kadar za OUN!

HR
Hrvatska
13:41 29.08.2018.

Nasa kraljica.

Avatar Urbani
Urbani
16:19 29.08.2018.

Predsjednica je inteligentna , sposobna i vrijedan patriot, u cijelom svijetu priznata i cjenjena ! Na ovim prostorima jedino smeta balkanskim krezubim, bradatim krkanima , zavist jer oni mogu ponuditi samo skart, kojekakve Vucice, Seselje, Mesice, Josipovice mi ne trebamo niti ce nam jos jednom podvaliti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije