Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKO TROJSTVO

FOTO Vlak naletio na pijanog vozača u Velikom Trojstvu: Ozlijeđena putnica (64) prevezena u bolnicu

Veliko Trojstvo: Vlak na pružnom prijelazu naletio naletio na automobil
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/6
05.07.2023.
u 17:06

Ozlijeđena putnica (64) iz osobnog automobila prevezena je u bolnicu gdje će je joj biti utvrđene kvalifikacije ozljeda, potvrdili su nam iz bjelovarsko-bilogorske policije

Jedna osoba ozlijeđena je u prometnoj nesreći vlaka i automobila koja se ove srijede dogodila u Velikom Trojstvu, općini u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji. Do naleta vlaka na automobil došlo je oko 13,30 sati. 

Ozlijeđena putnica (64) iz osobnog automobila prevezena je u bolnicu gdje će je joj biti utvrđene kvalifikacije ozljeda, potvrdili su nam iz bjelovarsko-bilogorske policije. Automobil koji je sudjelovao u nesreći sletio je u obližnji kanal. Naknadno se policija oglasila, javljajući kako je automobilom bjelovarskih registarskih oznaka upravljao 31-godišnjak pod utjecajem od 0,57 promila alkohola u krvi. 

''Vozač osobnog automobila kretao se Bjelovarskom ulicom kroz Veliko Trojstvo i dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge nije se zaustavio uslijed čega je u prednju desnu bočnu stranu automobila udario putnički vlak koji je prometovao u smjeru Kloštra Podravskog'', javili su. 

Vozaču osobnog automobila privremeno je oduzeta vozačka dozvola i protiv njega slijedi  podnošenje obaveznog prekršajnog naloga.   

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije