Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKA OLUJA

FOTO Tuča prekrila ulice u Emiratima, građani u čudu: 'Kao da sam na drugom kraju svijeta'

Hail storm in Al Ain
Foto: ROMEO TUMAYAO PUNCIA/REUTERS
1/5
14.02.2024.
u 12:46

Građani su na mobitele dobili poruke upozorenja te su na vrijeme odustali od putovanja i ostali na sigurnom

Velika tuča pogodila je Ujedinjene Arapske Emirate u ponedjeljak. Snimke iz te zemlje pokazuju ceste prekrivene tučom koja je prouzročila velike štete na kućama i vozilima. 

Iako se čini da je tuča neočekivana u tim područjima ona se ponekad pojavljuje, javlja BBC.

Na lokalnim medijima objavljene su fotografije i snimke na kojima se vidi kako automobili 'plivaju' u vodi, a na površini je sve puno tuče. Ogromne količine padalina bile su previše za odvode, a građani su kazali kako ovakvo nešto nisu nikada doživjeli. Fasade zgrada su uništene, a prizemlja poplavljena. Voda je uništila namještaj.

Hail storm in Al Ain
1/5

- Ovdje živim 40 godina, no nisam nikada vidio oluju ovakvih razmjera - rekao je Indijac Lijesh koji radi i živi u Emiratima. Njegova kuća i automobil stradali su od tuče.

VEZANI ČLANCI

- Mnogi auti su uništeni, a stradali su i prozori na dućanima - kazao je.

Građani su na mobitele dobili poruke upozorenja te su na vrijeme odustali od putovanja i ostali na sigurnom. - Poruke upozorenja su pomogle i ljudi su se držali pravila - rekao je Lijesh.

Mubarak Mustafa kaže da u 26 godina koliko tu živi nije doživio ovako nešto. - Osjećam se kao da sam na nekom drugom kraju svijeta - izjavio je. 

Ključne riječi

Komentara 1

HO
homofobic
14:38 14.02.2024.

"Druga strana svijeta" je za Emirate u blizini Bora-Bora a led do koljena je tamo redovita pojava oko podne!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije